Pc için xbox one controller mi monster pusat pro mu

Hangi gamepad

• Kullanılan toplam oy
    9

SlmKck42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar ben ps3 ümü satılıka çıkardım ve satılınca masaüstü bir pc alacağım .
Bir de kablosuz gamepad istiyorum.Sizce Monster Pusat Pro Gamepad mi yoksa Xbox one gamepad mi hangisini önerirsiniz ?
(İkisine de yetecek bütçem var.)
Monster Pusat Pro

Xbox one Controller

qqqqqqqqqqq

Doçent
Reaksiyon puanı
876
Burada monster daha mantıklı duruyor. Kalan parayı'da nereye harcarsan harcarsın.

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bende Pusat var. Gerçekten gayet iyi. Arada 200 lira fark var inan bana değmez dostum Xbox Controller almana. Zaten ele oturuşu ve tuş yapısı Xbox Controller ile aynı gördüğün gibi. Monster'ı tercih et. Bütçen varsa ve Fifa gibi oyunları oynuyorsanız evde arkadaşlarınla, kardeşinle falan iki tane Monster kol alabilirsin o paraya hemen hemen, daha karlı.

SlmKck42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bende Pusat var. Gerçekten gayet iyi. Arada 200 lira fark var inan bana değmez dostum Xbox Controller almana. Zaten ele oturuşu ve tuş yapısı Xbox Controller ile aynı gördüğün gibi. Monster'ı tercih et. Bütçen varsa ve Fifa gibi oyunları oynuyorsanız evde arkadaşlarınla, kardeşinle falan iki tane Monster kol alabilirsin o paraya hemen hemen, daha karlı.

Bende zaten ps3 ümü o yüzden satıyorum pes ve fifa 20 ve yeni çıkacak oyunları oynayabilmek için.
500 tl bütçem var sence pusatın yanına hangi gamepadi alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela duyduğum kadarıyla dualshock 4 pcye bağlanabiliyormuş o iyi mi ve Pusat ile dualshock 4 sağlam mı

qqqqqqqqqqq

Doçent
Reaksiyon puanı
876
Bende zaten ps3 ümü o yüzden satıyorum pes ve fifa 20 ve yeni çıkacak oyunları oynayabilmek için.
500 tl bütçem var sence pusatın yanına hangi gamepadi alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela duyduğum kadarıyla dualshock 4 pcye bağlanabiliyormuş o iyi mi ve Pusat ile dualshock 4 sağlam mı
5 yıllık PS4'üm var ve controller hiç bozulmadı. Geldiği gibi sapasağlam. Tabii şu anda dualshock 4 V2'ler falan çıktı.

SlmKck42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yeni çıkanları bilmiyorum. Benimki ilk çıkan dualshock 4. Eski olduğu için şu anda satılmıyor. Yeni çıkan her eşya eskisine göre daha hızlı kırılıyor.

Sanırım bir usb uzatma kablosu alıp logitech f310 veya xbox kablolu alacağım sizce hangi kumanda başka kablosuz 200 tl öneriniz varsa onlarda olur

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
200 lira dolaylarında kablosuz gamepad yok. 300 lira seviyesinde Pusat var. Ben Monster'ın gamepadi 200 e almıştım, arkadaşım da 180 e. Zamlardan etkilendi her üründe olduğu gibi.

SlmKck42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
200 lira dolaylarında kablosuz gamepad yok. 300 lira seviyesinde Pusat var. Ben Monster'ın gamepadi 200 e almıştım, arkadaşım da 180 e. Zamlardan etkilendi her üründe olduğu gibi.
Peki sizce xbox 360 kablolu gamepad alsam uzatma usb kablosuyla uzatsam mantıklı olur mu

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Hiç bilmiyorum ama güven vermedi. Elinizde rahat olması, malzeme kalitesinin ağrıtmaması vs de önemli. Ayrıca kablosuz olduğu için bağlantı kaliteside önem kazanıyor. Kopma olmamalı ve tepkime süresi vs yeterli olmalı. 200 küsür liralara çıktıktan sonra bu tarz bilmediğim bir markanın ürününü almam şahsen. 50-100 lira olsa düşünülebilecek, alınıp denenecek bir ürün gibi duruyor öyle söyleyim. En azından o durumda kötüde olsa fazla üzülmezsin.

SlmKck42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hiç bilmiyorum ama güven vermedi. Elinizde rahat olması, malzeme kalitesinin ağrıtmaması vs de önemli. Ayrıca kablosuz olduğu için bağlantı kaliteside önem kazanıyor. Kopma olmamalı ve tepkime süresi vs yeterli olmalı. 200 küsür liralara çıktıktan sonra bu tarz bilmediğim bir markanın ürününü almam şahsen. 50-100 lira olsa düşünülebilecek, alınıp denenecek bir ürün gibi duruyor öyle söyleyim. En azından o durumda kötüde olsa fazla üzülmezsin.
Tamam çok teşekkür ederim ikinizede belki xbox 360 kablolu ve usb uzatma alabilirim tekrardan teşekkürler

mrsdytech

Asistan
Reaksiyon puanı
326
Pusat gayet iyidir. Xbox one x var evde ben şahsen onunkini kullanıyorum fakat gerek yok ben yanında verdikleri için kullanıyorum yoksa 600 çok. Ama cidden çok rahat kesinlikle dualshocktan daha iyi

SlmKck42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Pusat gayet iyidir. Xbox one x var evde ben şahsen onunkini kullanıyorum fakat gerek yok ben yanında verdikleri için kullanıyorum yoksa 600 çok. Ama cidden çok rahat kesinlikle dualshocktan daha iyi

Tamam teşekkürler pusata karar kıldım fakat şimdi de 200 tl pc ile tam uyumlu kablosuz gamepad arıyorum

SlmKck42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4

SlmKck42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yani pes 2020 fifa 20 filan oynarım genellikle o yüzden tam uyumlu ve hemen kırılmayacak bir şey isterim

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Muadil eşdeğer anlamına geliyor. Yani o yüzden bu ürünün replika olup olmadığına emin olamadım, orijinal olmayabilir.

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Aparatsız olarak satıldığı belirtilmiş üründe. Alternatif yollarla nasıl bağlıyorsunuz onun hakkında bir fikrim yok kullanmadığım için. İyi bir araştırmanız gerek.

Optikiyaza

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
720
Pusat'ların (sanırım frekansları çakışıyor) birlikte çalışmama gibi bir sorunu var.1 tane Monster Pusat 1 tane Trust GXT 545 veya 540 alırsa oynayabilir tabii.