veyselyigitk21
Öğrenci
İnternet sitelerinden hiç bir indirme yapmadığım için uzun bir süredir Windows Defender kullanıyordum. Sorun da yaşamadım fakat artık indirme yapacağım için yeni bir Antivirüs programı arıyorum. Önerileriniz nedir?
Başarılı bir program olsun da ne olursa olsun düşüncesindeydim. Ücretli ücretsiz pekte önemli değil...Ücretli veya ücretsiz olduğunu belirtsen bence daha iyi olurdu. Ücretlilerde Kaspersky ve Bitdefender; ücretsizlerde Panda öneririm.
Özellikle Bitdefender ve Kaspersky başarılı:Başarılı bir program olsun da ne olursa olsun düşüncesindeydim. Ücretli ücretsiz pekte önemli değil...
neye karar verdin.Teşekkürler destekleriniz için...
Panda tamamen ücretsiz değilÜcretli veya ücretsiz olduğunu belirtsen bence daha iyi olurdu. Ücretlilerde Kaspersky ve Bitdefender; ücretsizlerde Panda öneririm.
Ücretsiz sürümünde iyi özellikler sunuyor. Ancak ücretli sürümünü tercih edeni fazla görmediğim için önermedim. Oysa iyi bir antivirüs.Panda tamamen ücretsiz değilNext-gen antivirus protection - Panda Security
3-5 cihaz için Panda Global Protection alıp kullanıyorum, tavsiye ederim.
Bir Giveaway sitesindeki ücretsiz program kampanyası ile Panda Global Security'i ücretsiz bir şekilde yüklemiştim. Ve bir süre kullanmıştım.Ücretsiz sürümünde iyi özellikler sunuyor. Ancak ücretli sürümünü tercih edeni fazla görmediğim için önermedim. Oysa iyi bir antivirüs.