Ha, kasa yok monitör var. O All-in-One demek. Ona müdahle etmen zor olur. DDR3 1600 MHz iyi olacaktır.Ama ekran masaüstü kasa içinde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi ram takmam lazım benim ddr 3 mu 2 mi kac mhz ?
Ha, kasa yok monitör var. O All-in-One demek. Ona müdahle etmen zor olur. DDR3 1600 MHz iyi olacaktır.Ama ekran masaüstü kasa içinde
Hangi ram takmam lazım benim ddr 3 mu 2 mi kac mhz ?
İşe yarar demi sorun olmazŞuan anakartına takılı olan ram in aynısından bulman çok zor ama şuna bakabilirsin.
1600 mhz yeter demi yani daha altı değildir umarım sıkıntı olmaz inş, görür rami anakart demi sıkıntı olmazHa, kasa yok monitör var. O All-in-One demek. Ona müdahle etmen zor olur. DDR3 1600 MHz iyi olacaktır.
8 gb ram olsun garantiye alcam işi, 1333 mhz olur demi sorun olmaz belki daha az mhz lazimdir*1.5v
*1333 mhz
*drr3
ve 4 gb olması yeter
Alicam şuan , 1600 mu 1333 mu aliyim ?Şuan anakartına takılı olan ram in aynısından bulman çok zor ama şuna bakabilirsin.
Ha, kasa yok monitör var. O All-in-One demek. Ona müdahle etmen zor olur. DDR3 1600 MHz iyi olacaktır.
PC böyle olur demiİşe yarar demi sorun olmaz
1600 mhz yeter demi yani daha altı değildir umarım sıkıntı olmaz inş, görür rami anakart demi sıkıntı olmaz
8 gb ram olsun garantiye alcam işi, 1333 mhz olur demi sorun olmaz belki daha az mhz lazimdir
Alicam şuan , 1600 mu 1333 mu aliyim ?
![]()
![]()
olur 1600 mhz al belki sonrada kullanırsınİşe yarar demi sorun olmaz
1600 mhz yeter demi yani daha altı değildir umarım sıkıntı olmaz inş, görür rami anakart demi sıkıntı olmaz
8 gb ram olsun garantiye alcam işi, 1333 mhz olur demi sorun olmaz belki daha az mhz lazimdir
Ekli dosyayı görüntüle 144958Ekli dosyayı görüntüle 144959
PC böyle olur demi
Farklı MHZ olsa bile problem yaşamazsın. Yüksek olan az olanın hızında çalışacak zaten.İşe yarar demi sorun olmaz
Ekli dosyayı görüntüle 144958Ekli dosyayı görüntüle 144959
PC böyle olur demi
Ssd: https://www.hepsiburada.com/sandisk...sd-sdssda-240g-g26-p-BD805682?magaza=NethouseFarklı MHZ olsa bile problem yaşamazsın. Yüksek olan az olanın hızında çalışacak zaten.
Ssd: https://www.hepsiburada.com/sandisk...sd-sdssda-240g-g26-p-BD805682?magaza=Nethouse
Ram: https://www.hepsiburada.com/kingston-valueram-4gb-1600mhz-ddr3-notebook-ram-kvr16s11s84-p-BD304133?magaza=Elmacık
Şöyle birşey buldum aliyimmi, iyi demi , acil yazabilirmisiniz alicam
1600 alicam, fiyat farki cok yok zatenolur 1600 mhz al belki sonrada kullanırsın
O SSD kronik sorunlu, sakın almaSsd: https://www.hepsiburada.com/sandisk...sd-sdssda-240g-g26-p-BD805682?magaza=Nethouse
Ram: https://www.hepsiburada.com/kingston-valueram-4gb-1600mhz-ddr3-notebook-ram-kvr16s11s84-p-BD304133?magaza=Elmacık
Şöyle birşey buldum aliyimmi, iyi demi , acil yazabilirmisiniz alicam
Ramin şekli biraz farklı ama eski pc olduğu için ramler o modelde oluyor, ?
1600 alicam, fiyat farki cok yok zaten
Cevap bekliyorum bende onerdigin bise varmi onu alıyımO SSD kronik sorunlu, sakın alma
Cevap bekliyorum bende onerdigin bise varmi onu alıyım
Hem de daha ucuz.Cevap bekliyorum bende onerdigin bise varmi onu alıyım
Ram iyimi,olurmu![]()
Patriot Burst PBU240GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Burst PBU240GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot Burst PBU240GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Daha iyi bir model. Kronik sorunsuz.
Hem de daha ucuz.
N11 onerdi ssd yi ordan aliyim onuRam iyimi,olurmu
Cevap bekliyorum bende onerdigin bise varmi onu alıyım
Ram iyimi,olurmu
N11 onerdi ssd yi ordan aliyim onu
RAM iyi gibi, oradan alabilirsin SSD'yi ayrıca. Ama bütçen varsa attığım Samsung SSD modelini alman yararına, daha uzun ömürlü ve kaliteli bir model.Ram iyimi,olurmu
N11 onerdi ssd yi ordan aliyim onu
Samsungu oneriyosan onu alıyım sen iyi bilirsin boyle konulari![]()
Samsung 860 EVO MZ-76E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 860 EVO MZ-76E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 860 EVO MZ-76E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD özelliklerini incele, 13.189,64 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçen varsa bu modeli kesinlikle al derim, uzun ömürlü ve kalite anlamında oldukça üstün bir model.
Onerdigim ram iyimiSamsungu oneriyosan onu alıyım sen iyi bilirsin boyle konulari
Evet iyi. Ve samsungu al bütçen yeterse.Samsungu oneriyosan onu alıyım sen iyi bilirsin boyle konulari
Onerdigim ram iyimi
O dediğin uygulamayi indirdim ordan anakarta bakiyorum "CASPER BİLİGİSAYAR SİSTEMLERİ A.S." yaziyor ?Evet iyi. Ve samsungu al bütçen yeterse.
Ayrıca anakart modelini atabilirmisin her ihtimale karşı? Uyumsuzluk falan sorun yaşamamak adına.
Ramin fotoğrafı normal ramlere göre biraz degisik geldi modeli ondan sordumEvet iyi. Ve samsungu al bütçen yeterse.
Ayrıca anakart modelini atabilirmisin her ihtimale karşı? Uyumsuzluk falan sorun yaşamamak adına.
Aklıma takılan durum 3470S'in masaüstü işlemcisi olması. Masaüstü RAM'i lazım ama All-in-one ve anakart yazmaması şaşırtıyor :/O dediğin uygulamayi indirdim ordan anakarta bakiyorum "CASPER BİLİGİSAYAR SİSTEMLERİ A.S." yaziyor ?
Ramin fotoğrafı normal ramlere göre biraz degisik geldi modeli ondan sordum
Neyapmam lazım şuan pekiAklıma takılan durum 3470S'in masaüstü işlemcisi olması. Masaüstü RAM'i lazım ama All-in-one ve anakart yazmaması şaşırtıyor :/
Monitörü açma şansın var mı? RAM'leri çıkarıp gösterebilirmisin ayrıca?O dediğin uygulamayi indirdim ordan anakarta bakiyorum "CASPER BİLİGİSAYAR SİSTEMLERİ A.S." yaziyor ?
Ramin fotoğrafı normal ramlere göre biraz degisik geldi modeli ondan sordum
Neyapmam lazım şuan peki
.Monitörü açma şansın var mı? RAM'leri çıkarıp gösterebilirmisin ayrıca?
Aklıma takılan durum 3470S'in masaüstü işlemcisi olması. Masaüstü RAM'i lazım ama All-in-one ve anakart yazmaması şaşırtıyor :/
Ya hiç açamadım bişe olur diye korkuyorum, pc nin arkada boyle yazi buldum is gorurmuMonitörü açma şansın var mı? RAM'leri çıkarıp gösterebilirmisin ayrıca?
.
Hiç boyle bir pc içini açmadım yanlis bise olmasinYa hiç açamadım bişe olur diye korkuyorum, pc nin arkada boyle yazi buldum is gorurmu![]()
Modele bakmam lazım, beklermisin?Ya hiç açamadım bişe olur diye korkuyorum, pc nin arkada boyle yazi buldum is gorurmu Ekli dosyayı görüntüle 144986
Hiç boyle bir pc içini açmadım yanlis bise olmasin
Şuan tek çarem sensinModele bakmam lazım, beklermisin?
Benziyor ama benim ekran daha büyük herhalde olciyim metreyle
Carplazmasina 70 cm geldi![]()
![]()
27 inç oluyormus![]()
![]()
Carplazmasina 70 cm geldi
Ya babam kullanicak pc yi, sahibindenden emlak piyasasina bakiyor sadece eski pc kullansin dedim kendime yeni alicam oyuncu pc, windowsu öğrenmiş zarzor simdi linux indirirsem hicbise anlamaz bosverMadem oyun oynamacayacsınız para ödemenden hafif bir GNU/Linux dağarımı kullanırsanız (Linux Mint) bilgisayar hızlanır
Öncelikle modeli bulamadım. Şöyle yapalım;Ekli dosyayı görüntüle 144988Ekli dosyayı görüntüle 144990
Carplazmasina 70 cm geldi
27 inç oluyormus
?Öncelikle modeli bulamadım. Şöyle yapalım;
1 dk ni alicam , açıyim hemwn pcyiBu bilgisayar - sağ tıkla - en altta özellikler de - oradan sol üst gibi aygıt yöneticisi olacak, orayı aç sonra görüntü bağdaştırıcılarında yazanları ya da yazanı söyle.
Amd radeon hd 7600m seriesBu bilgisayar - sağ tıkla - en altta özellikler de - oradan sol üst gibi aygıt yöneticisi olacak, orayı aç sonra görüntü bağdaştırıcılarında yazanları ya da yazanı söyle.
1 dk ni alicam , açıyim hemwn pcyi
Amd radeon hd 7600m series
Laptop ekran kartı var içinde ama işlemci masaüstü. Tek şansın içini açıp RAM'e bakmak sanırım1 dk ni alicam , açıyim hemwn pcyi
Ekli dosyayı görüntüle 144991
1 dk ni alicam , açıyim hemwn pcyi
Ekli dosyayı görüntüle 144991
Laptop ekran kartı var içinde ama işlemci masaüstü. Tek şansın içini açıp RAM'e bakmak sanırım![]()
Cmd den arattim böyle bisey buldum, bumu ?