Pc Hic Acilmiyor !!!!! ACİL

Gorkem_Uces

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler yeni ekran karti takmak icin anakarti guzelce soktum kablolari falan rami vs vs sonra ekran kartini taktim kablolari taktim hersey tamam sonra fisi taktim ama pcden tepki yok sifir tepki ama anakartin ledi yaniyo beyler yardim ederseniz cok iyi olur

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Power tuşunun kablosunu yanlış yere takmış olabilirsin o yüzden anakart tetiklemiyor olabilir

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
güç bağlantısı sorunu olabilir yanlış yere takmış olabilirsin.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Kasan gelen 4 kablo var üzerlerinde PWR, RST, HDD, P LED felan yazar o kabloların özellikle power olanı anakartta doğru yere takmazsan kasanın düğmesine balyozla bas yine açılmaz.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ekran kartını takmak için neden anakarta bağlı olan diğer kabloları söküyorsun?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Taktığın ekran kartının marka ve modeli nedir? Güç kaynağını da yazarsan yetersiz olup olmadığını anlarız.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Ayrıca kasanda acayip toz var git üflet

Semih ULUCA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük ihtimal power switch soketini yalnış takmışssınız. Anakartınızın kullanma klavuzuna yada anakart üzerinde ki yazılara bakarak doğru şekilde takabilirsiniz. Yine de açılmaz ise donanım özelliklerinizin tümünü paylaşmanızı rica edeceğim.

Gorkem_Uces

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Psu nun yetersiz olacagini sanmiyorum eski ekran kartini taktigimdada ayni sorun var eve gidince hepsini sokup tekrar takicam takarken de sizden yardim isticem fotografli bir sekilde bu sorunu cozelim

Edit: islemciye dokunmadim ve psudan gelen cok girisli bi kablo var 21 li herhalde onlardan bitanesinin icinde kucuk metal yok o yuzden olabilirmi

Semih ULUCA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Psu nun yetersiz olacagini sanmiyorum eski ekran kartini taktigimdada ayni sorun var eve gidince hepsini sokup tekrar takicam takarken de sizden yardim isticem fotografli bir sekilde bu sorunu cozelim

Edit: islemciye dokunmadim ve psudan gelen cok girisli bi kablo var 21 li herhalde onlardan bitanesinin icinde kucuk metal yok o yuzden olabilirmi

PSU nun yetersiz olduğundan bahsetmedim. Power switch den kastım bilgisayar kasanız da bulunan power tuşu yani güç tuşunun anakart üzerine doğru bağlanmamış olabileceğini söylemek istedim. Resimde de gözüktüğü gibi artı ve eksi yönü önemli.

Ekli dosyayı görüntüle 14334

Gorkem_Uces

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu kucuk kablocuklar evet power switch 1-2 ye - yi 3 e + yi 4 hdd 5-6 ya reseti 8-9 a takmistim

Semih ULUCA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anakartını tam marka/ model olarak atarmısın ? Birde bağlantının resimini eklersen bir kontrol edelim.

Gorkem_Uces

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eve gideyim bakicam marka model bulamassam direk fotografini ceksem olurmu tek tek

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Yeni bir psu alman lazım bence. Psu kaç watt senin. Ayrıca taktığın ekran kartı nedir

Gorkem_Uces

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Psu da sorun olamaz hic dokunmadim bile psu kablosu desen neyse

Gorkem_Uces

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar 10 dk once calisan sey anakarti sokup takinca mi yetmicek

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Sorunun ne aşamada fanlar powera basınca dönüyormu son durum hakkında detaylı bilgi verirsen yardımcı olmak isterim.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Hmm kesin psudandır kaldıramıyordur düşük diye ana kart modelini yazarmısın göremiyorum.