Pc hard disk için yardim!

craZzy boy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba! Bilmiyorum konu yanlış yerde olabilir ama gerçekten yardıma ihtiyacım var! Benim bilgisayarımda çok büyük bir şekilde yavaşlama var! Hiçbirşey indirip yükleyemiyorum! Bilgisayar bölümüne girip baktığımda çok çok az bir boşluk var disk te! 1-sorun bundan mı kaynaklanıyor? 2-yer açmak için ne yapmam lazım? 3-bu diski büyütebilirmiyim yani yeni bi parça olarak ne almam lazım? Teşekkürler!!!:turned:

KEKO_01

Asistan
Reaksiyon puanı
6
1- Bilgisayarımda yavaşlama var demişsin. Sadece internette gezinirken mi böyle yoksa dosyaları gezerken de mi?
2- Yer açmak için bilgisayarında gereksiz ne varsa sil. Gereksiz bir şey yok diyorsan bilgisayardaki taşıyabileceğin verilerini harici bir depolama biriminin içine aktar ve bilgisayardan sil.
3- Diski elbette büyütebilirsin. Ama sana tavsiyem yanına ek bir disk almak yerine o diskten kurtul ve yenisini al.

nefret1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HD Tune diye bir program var google amcaya sor zaten ilk sırada çıkar, buradan trial versiyonun edin, bilgisayarına kurduktan sonra error sekmesini göreceksin. O sekmede scan et harddiskini. eğer kırmızı noktaları görürsen, tekrar google amcaya dön ve harddisk fiyatlarını sorgulamaya başla :)