Pc hakkinda bilgisi olan ilgilenebilrmi hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Arkadaşlar yeni oyun yükledim dll eksiklikleri vardi bende Microsoft visual c++ lari sildim yeniden yükledim, yeniden baslattiktan sonra sıkıntı olmadi oyun yine acilmadi bende orda yazan eksik dll leri yazip indirdim 2 taneydi , kopyala yapıştır yaptim system 32 ve systow 64 e kapatana kadar hicbir sorun olmadi acinca casper yaziyor yukleniyor sonra cizgili mavi ekran verip kendine kapaniyor, virusmu bulastirdim neyaptim, yardim edermisiniz babamiin bilmesini istemiyorum

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,492
4. Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması gerekmektedir. "Yardım", "İmdat", "Acil yardım edin" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir. Başlık ne kadar açıklayıcı olur ise o kadar ulaşılabilir olacağını unutmayınız.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
173 mesaj sahibisin ve nasıl başlık kullancağını bilmiyorsun acil yardım yazmak yerine sorununu yazsan nasıl olur acaba ?

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Arkadaşlar yeni oyun yükledim dll eksiklikleri vardi bende Microsoft visual c++ lari sildim yeniden yükledim, yeniden baslattiktan sonra sıkıntı olmadi oyun yine acilmadi bende orda yazan eksik dll leri yazip indirdim 2 taneydi , kopyala yapıştır yaptim system 32 ve systow 64 e kapatana kadar hicbir sorun olmadi acinca casper yaziyor yukleniyor sonra cizgili mavi ekran verip kendine kapaniyor, virusmu bulastirdim neyaptim, yardim edermisiniz babamiin bilmesini istemiyorum
Büyük ihtimalle virüs bulaştırdınız veya dosya bozuktu diğerlerinide bozdu olabilir. Eğer hiç açılmıyorsa format atmanız gerek eğer bir şekilde açabilirseniz, güvenli modda filan, malwarebytes ile taratın veya yüklediğiniz dosyaları silin.

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,492
oyun yükledim derken nerden yüklediniz? Steamden mi Epic games'ten mi yoksa başka bir siteden mi :)

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
173 mesaj sahibisin ve nasıl başlık kullancağını bilmiyorsun acil yardım yazmak yerine sorununu yazsan nasıl olur acaba ?
Yav şu sorun kalksin elim ayağım titriyor ne yazacagimi bilmiyorum sadece su konu cevaplanmasini isityorum lütfen yardimci olun sizde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük ihtimalle virüs bulaştırdınız veya dosya bozuktu diğerlerinide bozdu olabilir. Eğer hiç açılmıyorsa format atmanız gerek eğer bir şekilde açabilirseniz, güvenli modda filan, malwarebytes ile taratın veya yüklediğiniz dosyaları silin.
Başka türlü acilmazmi

oyun yükledim derken nerden yüklediniz? Steamden mi Epic games'ten mi yoksa başka bir siteden mi :)
Korsan, street fighter 4

Onu nasil yapicam, guvenli moda nasil gecicem

Ya lütfen cevap yazin lütfen

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Yav şu sorun kalksin elim ayağım titriyor ne yazacagimi bilmiyorum sadece su konu cevaplanmasini isityorum lütfen yardimci olun sizde

Başka türlü acilmazmi

Korsan, street fighter 4

Onu nasil yapicam, guvenli moda nasil gecicem
Normalde korsana destek vermiyoruz.

Bios ekranını görebiliyorsunuz diye tahmin ediyorum.

İşletim sisteminiz ne?

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Korsan oyun indirmişsiniz, virüs girmiş. Format atmaktan başka çare yok ayrıca korsan,warez,crack konularıyla alakalı konu açmak forumda yasak.
Oyunda virus yoktur 1 gun boyunca pc de kaldi , 2 tane dll indirdim ondan sonra oldu

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
"Ayarlar'ı açmak için klavyedeki Windows logo tuşu + I'ye basın. Bu işe yaramazsa, ekranın sol alt köşesindeki Windows simgesine sağ tıklayın ve ardından Ayarlar'ı seçin.
Güncelleme ve güvenlik> Kurtarma'yı seçin .

Gelişmiş başlangıç altında, Şimdi yeniden başlat'ı seçin.

Bilgisayar, Bir seçenek belirleyin ekranına yeniden başladıktan sonra, Sorun Giderme> Gelişmiş seçenekler> Başlangıç Ayarları> Yeniden Başlat'ı seçin .

PC yeniden başlatıldıktan sonra, bir seçenek listesi vardır. Bilgisayarı Güvenli Modda başlatmak için 4 veya F4'ü seçin. Veya İnternet'i kullanmak için, Ağ ile Güvenli Mod için 5 veya F5'i seçin"

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
"Ayarlar'ı açmak için klavyedeki Windows logo tuşu + I'ye basın. Bu işe yaramazsa, ekranın sol alt köşesindeki Windows simgesine sağ tıklayın ve ardından Ayarlar'ı seçin.
Güncelleme ve güvenlik> Kurtarma'yı seçin .

Gelişmiş başlangıç altında, Şimdi yeniden başlat'ı seçin.

Bilgisayar, Bir seçenek belirleyin ekranına yeniden başladıktan sonra, Sorun Giderme> Gelişmiş seçenekler> Başlangıç Ayarları> Yeniden Başlat'ı seçin .

PC yeniden başlatıldıktan sonra, bir seçenek listesi vardır. Bilgisayarı Güvenli Modda başlatmak için 4 veya F4'ü seçin. Veya İnternet'i kullanmak için, Ağ ile Güvenli Mod için 5 veya F5'i seçin"
Siz benim soruyu anlamadınız herhalde, pc markasi casper, casper ekrani geliyor 2-3 saniye yüklüyor, sonra cizgili mavi ekran verip kapaniyor o ayarlara nasil gitcem

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Oyununuz açılmıyor diye mi eliniz, ayağınız titriyor, acaba? :D

Öncelikle oyunu satın alın, eğer hata devam ederse size bu konuda yardımcı oluruz.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Siz benim soruyu anlamadınız herhalde, pc markasi casper, casper ekrani geliyor 2-3 saniye yüklüyor, sonra cizgili mavi ekran verip kapaniyor o ayarlara nasil gitcem
Nasıl yani bios ekranı gelmiyor mu? eğer bios ekranıda gelmiyorsa başka bir sorun var demek.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Oyununuz açılmıyor diye mi eliniz, ayağınız titriyor, acaba? :D

Öncelikle oyunu satın alın, eğer hata devam ederse size bu konuda yardımcı oluruz.
Ya ne olur dalga gecme sorumu duzgun oku, pc kapandi acilmuyor diyorum

Nasıl yani bios ekranı gelmiyor mu? eğer bios ekranıda gelmiyorsa başka bir sorun var demek.
Nasil biosa gircem

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Olayı şimdi anladım, bilgisayarın açılmıyormuş. Güvenli moddan başlatıp, değişiklikleri geri almayı deneyebilirsin, eğer olmuyorsa temiz kurulum yap. Crack program kullanmanın hazin sonu işte...

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Ya ne olur dalga gecme sorumu duzgun oku, pc kapandi acilmuyor diyorum

Nasil biosa gircem
casper yazısı geldiğinde altta normalde yazar
"del (veya f12 ) bios(veya setup)" tarzı bir şey yazar. Eğer bu kısmı görmüyorsan sıkıntı var demek bir bilgisayarcıya göster derim. Ayrıca sisteminizi yazarmısınız.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Olayı şimdi anladım, bilgisayarın açılmıyormuş. Güvenli moddan başlatıp, değişiklikleri geri almayı deneyebilirsin, eğer olmuyorsa temiz kurulum yap. Crack program kullanmanın hazin sonu işte...
Guvenli moda nasil giricem, giridkten sonra neyapicam

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Korsan oyunsa hak etmişsin yapacak birşey yok. Forumda korsan a yardım olayımız yok.

12. Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
İndirdiğiniz .dll dosyaları muhtemelen bozuk veya uyumsuzdu. Temiz bir format atmak sorunu çözecektir. Maalesef korsan ürün kullanarak ve hassas konumlara .dll dosyaları yerleştirerek bu riski almış oluyorsunuz. Güvenli modda masaüstüne ulaşabilirseniz o dll dosyalarını silmeyi deneyin. İşe yaramazsa kurtarabildiğiniz tüm önemli dosyalarınızı kurtarın ve tertemiz bir format atın. Güvenli moda girme yöntemlerini googleda aratarak öğrenebilirsiniz. Örn: "windows 10 güvenli moda girme", "how to get in safe mode win10" gibi. Korsana destek vermemekle beraber şiddetle önermiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...