UnFrGvnG
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 989
Arkadaşlar yeni oyun yükledim dll eksiklikleri vardi bende Microsoft visual c++ lari sildim yeniden yükledim, yeniden baslattiktan sonra sıkıntı olmadi oyun yine acilmadi bende orda yazan eksik dll leri yazip indirdim 2 taneydi , kopyala yapıştır yaptim system 32 ve systow 64 e kapatana kadar hicbir sorun olmadi acinca casper yaziyor yukleniyor sonra cizgili mavi ekran verip kendine kapaniyor, virusmu bulastirdim neyaptim, acil yardim edermisiniz babamiin bilmesini istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lütfen hızlı cevap yazin cok kizar babam anlarsaArkadaşlar yeni oyun yükledim dll eksiklikleri vardi bende Microsoft visual c++ lari sildim yeniden yükledim, yeniden baslattiktan sonra sıkıntı olmadi oyun yine acilmadi bende orda yazan eksik dll leri yazip indirdim 2 taneydi , kopyala yapıştır yaptim system 32 ve systow 64 e kapatana kadar hicbir sorun olmadi acinca casper yaziyor yukleniyor sonra cizgili mavi ekran verip kendine kapaniyor, virusmu bulastirdim neyaptim, acil yardim edermisiniz babamiin bilmesini istemiyorum
64 bit işletim sistemi var 32 değilArkadaşlar yeni oyun yükledim dll eksiklikleri vardi bende Microsoft visual c++ lari sildim yeniden yükledim, yeniden baslattiktan sonra sıkıntı olmadi oyun yine acilmadi bende orda yazan eksik dll leri yazip indirdim 2 taneydi , kopyala yapıştır yaptim system 32 ve systow 64 e kapatana kadar hicbir sorun olmadi acinca casper yaziyor yukleniyor sonra cizgili mavi ekran verip kendine kapaniyor, virusmu bulastirdim neyaptim, acil yardim edermisiniz babamiin bilmesini istemiyorum
Lütfen hızlı cevap yazin cok kizar babam anlarsa