Lütfen acil yardim edin lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Arkadaşlar yeni oyun yükledim dll eksiklikleri vardi bende Microsoft visual c++ lari sildim yeniden yükledim, yeniden baslattiktan sonra sıkıntı olmadi oyun yine acilmadi bende orda yazan eksik dll leri yazip indirdim 2 taneydi , kopyala yapıştır yaptim system 32 ve systow 64 e kapatana kadar hicbir sorun olmadi acinca casper yaziyor yukleniyor sonra cizgili mavi ekran verip kendine kapaniyor, virusmu bulastirdim neyaptim, acil yardim edermisiniz babamiin bilmesini istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar yeni oyun yükledim dll eksiklikleri vardi bende Microsoft visual c++ lari sildim yeniden yükledim, yeniden baslattiktan sonra sıkıntı olmadi oyun yine acilmadi bende orda yazan eksik dll leri yazip indirdim 2 taneydi , kopyala yapıştır yaptim system 32 ve systow 64 e kapatana kadar hicbir sorun olmadi acinca casper yaziyor yukleniyor sonra cizgili mavi ekran verip kendine kapaniyor, virusmu bulastirdim neyaptim, acil yardim edermisiniz babamiin bilmesini istemiyorum
Lütfen hızlı cevap yazin cok kizar babam anlarsa

Lütfen hızlı cevap yazin cok kizar babam anlarsa
64 bit işletim sistemi var 32 değil

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
  • 4. Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması gerekmektedir. "Yardım", "İmdat", "Acil yardım edin" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir. Başlık ne kadar açıklayıcı olur ise o kadar ulaşılabilir olacağını unutmayınız.
  • Forum Kuralları
Konuyu kurallara uygun bir şekilde tekrar açın lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...