PC güvenli mod da resetlemiyor

vctmgnt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşalar bilgisayarımı açıyorum 1-2 dakika sonra kendini resetliyor.Yani internet sayfasına girip bişe okuyamıyoım.O zaman kadar kendini resetliyor.sürekli böle oluyor.Ama güvenli mod da çalıştırınca resetlemiyor.Sorunu anlamadım yardımcı olursanız sevinirm.Teşekkürler.

vctmgnt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Formatın dışında çözüm yok mu.Bazı cd leri eksik ekran kartı falan.

tanık

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kardeşim sorun bana göre donanımsal olabilir .
Güvenli modda pici kasmadan çalışır.
PSU güç kaynağın ve remlerine bi bak remleri çıkart tak bakalım .

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Güvenli modda çalıştırıp bi virus taraması yap

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
resetleme fanlardan olabilir fanlara koblo filan degiyorsa veya herhangi bir nedenle pc aşırı ısınması nedeniyle resetlemiş olabilir.bi pc nin içini aç kontrol et hersey normal mi,önce donanımsal mı yazılımsal bir sorun mu var onu anlaman gerekir.sorun ne zaman ortaya çıktı overlock filan mı yaptın?

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
usta format at ardından internetten driverlarını indir

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Öncelikle yapılması gerekenkasanın tozlu olan parçaları temizlenmeli daha sonra işlemci yerin sökülüp temizlendikten sonra thermal macunu sürülüp yerine takılır birde bu şekilde çalıştırılır sorun devam ediyorsa Power Supply değiştirilir,hala sorun devam ediyorsa ram slotları sivri bir cisimle (Teknik bilginiz yoksa denemeyin) temizlendikten sonra ramların yerleri değiştirilir tekrar denenir hala olmuyorsa klavye mause değiştirilir yani bilgisayara dışarıdan taktığınız herşey kontrol edilmelidir.sorun karşınıza illaki çıkacaktır.

vctmgnt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağolun arkadaşlar rem i çıkarıp tekrar taktım bi de kabloları düzelttm.bi kaç tanede gereksiz pprogram sildim düzeldi.