PC Ekranim yesilmsi gibi oldu yardim...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SLoRd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SLoRd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm arkadaslar sizlerden bir konuda yardim isteyecem yardim ederseniz sevinirim Arkadaslar bende BENQ V772 modeli CRT bilgisayar ekranim var lakin ekranim nedense bozuk gostermeye basladi bozuk dememdeki maksat yani ekranim yesilimsi sari gibi gosteriyor bir turlu duzeltemedim neden kaynaklandigi hakkindada pek bilgim yok eger sorarsaniz ekranimi alalim 6-7 yil kadar oldu arada bir geliyor ekran kendine yani normal gosteriyor ama sonra yine gidiyor kablo baglantilarina baktim ama birsey goremedim bu konuda bir bilgisi olan varmi acaba bana yardim edebilecek ne yapmam lazim...

hll1996

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yazıların tamamı renkli yapılamaz benden söylemesi ceza almak istemiyorsan düzelt. :)

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Monitörün kablosunu kontrol et, kabloyu oynattığında düzeliyorsa kabloda sorun vardır, yoksa muhtemelen monitör yaşlandığı için hastalık belirtileri göstermeye başlamıştır. bu durumda sorun büyük ihtimalle tüpten kaynaklanır, değişmesi gerekebilir...

Bimba.diaboLika

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Monitörüne birşey yaklaşıkme pencere olabilirr mıknatıslı bişeyler olabilir :D alimünyum pencere benimkine yaklaştırınca rengi aynen dediğin gibi sarı yeşil oluyor ekran xD

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
6 7 yıl olmuş artık miyadı dolmaya başlamış bence tipik yaşlılık belirtileridir
tüple ilgili sorunu vardır

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ekran kablosunun pımlerıne bak yamukluk var mı, eger yamukluk varsa cımbızla duzelt

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bende aynı durum vardı kablodan kaynaklanıyor tüpü 6-7 yılda bitmez merak etme bende crt lerin pc ye giden kablosunu arıyorum acaba nerden bulabiliriz?

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
mıknatıs güç kaynağı gibi şeyleri monitorden uzak tut.
bende de olmuştu bi ara

SLoRd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Miknatis gibi bir sey yok ekrana yakin olan bir tek telefon modem ve veb cam var onun harici birde program cd lerim baskada bir sey yok :unsure: