merhabalar, yeni bir monitör aldım fakat ekran kalitesi biraz düşük gibime geldi ekran çözünürlük bölümünden degiştiremiyorum ve birde monitör 144 hz ama 60 hzden yukarı secenek yok yardımıcı olursanız sevinirim .
SS Atarmısın
hayırDönüştürücü kullanıyor musun?
yazılımla bir alakası oldugunu sanmıyorumMonitör güncel olmayabilir mi?
LC49HG90DMMXUF monitörde USB ile yazılım yükseltmeyi nasıl yapabilirim?
şu siteye bir bakın.
daha bakmadım biraqzdan bakacagımVideoya baktınız mı?
Ekran Kartı Driverin Yüklü Değil
hdmı ile baglantı kuruyorum fakat sadece 60 hz seenegi çıkıyorNe ile bağlantı kuruyosun hdmı ise 144 vermez hdmı display port kullanman lazım
sistemim apu intel İ5 11400 İşlemcisini kullanıyorumEkran Kartı Driverin Yüklü Değil
Onun Driveri Yok Ozaman Bendede Eski Nesil İntel Core İşlemcide İntel Hd Çıkıyor Microsoft Temel Görüntü Bağlaştırı Yazıyor İse Driver Yüklü Değildir Güncelleştirme Kısmından İsteğe Bağlı Tüm Güncelleştirmeleri İndirhdmı ile baglantı kuruyorum fakat sadece 60 hz seenegi çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
sistemim apu intel İ5 11400 İşlemcisini kullanıyorum
evet öyle yazıyor bana driverin linkini atar mısınızOnun Driveri Yok Ozaman Bendede Eski Nesil İntel Core İşlemcide İntel Hd Çıkıyor Microsoft Temel Görüntü Bağlaştırı Yazıyor İse Driver Yüklü Değildir Güncelleştirme Kısmından İsteğe Bağlı Tüm Güncelleştirmeleri İndir
çok teşekkürler driveri yükledim şuan hz 144 olduOnun Driveri Yok Ozaman Bendede Eski Nesil İntel Core İşlemcide İntel Hd Çıkıyor Microsoft Temel Görüntü Bağlaştırı Yazıyor İse Driver Yüklü Değildir Güncelleştirme Kısmından İsteğe Bağlı Tüm Güncelleştirmeleri İndir
Bişey Değilevet öyle yazıyor bana driverin linkini atar mısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok teşekkürler driveri yükledim şuan hz 144 oldu