sefaozcan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
lutfen yardim edin pc acma tusuna basiyor ve ekran gelmiyo ama isiklari yaniyo lutfen yardim
Notebook ve bataryasi icine gomuluEkranda sinyal yok yazısı var mı? Var ise giriş kaplosu'nu kontrol edin sorun yok ise ekran kartında başka sokette deneyin.
Kaç senedir kullanıyorsun bilmiyorum ama pil bitti ise böyle davrabilir birde usb de veya DVD rom da bir şey varsa sök öyle açmayı deneyiniz. (=Notebook ve bataryasi icine gomulu
O zaman kapağı açıp monitör kablosunun çıkıp çıkmadığına ve kabloda sorun olmadığına bakmalısınNotebook ve bataryasi icine gomulu
arkadaş tecrübesiz olabilir bence bi garantiye götürmeliO zaman kapağı açıp monitör kablosunun çıkıp çıkmadığına ve kabloda sorun olmadığına bakmalısın
Garanti varsa burada sorduğu hata zaten direkt gönder gitsin .arkadaş tecrübesiz olabilir bence bi garantiye götürmeli
Bataryasi sismisti acaba ondan olabilri miKaç senedir kullanıyorsun bilmiyorum ama pil bitti ise böyle davrabilir birde usb de veya DVD rom da bir şey varsa sök öyle açmayı deneyiniz. (=
TmGaranti varsa burada sorduğu hata zaten direkt gönder gitsin .
Bataryasi sismisti acaba ondan olabilri mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus pc nasil yapicam bilmiyorum anlatirmisim servise nasil gondericem mi