Arkadaşlar merhabalar, aradım fakat gözüme çarpmadı şu an soracağım soru, forumda. Sorunum şu ;
Ben oyun oynamayı seviyorum fakat oyun bilgisayarı toplayacak kadar ne yazık ki bütçem yok. Öğrenciyim ancak şu an ki pc minde ekran kartı gitti gidecek.
ekran kartı almayı düşündüm. almışken 2 GB 128 bit tarzı bir kart alayım dedim, teknoloji mağazasına gittiğimde oradaki bir çalışan anakartınız kaldırmaz anakartı da değiştirmeniz gerek dedi.
ben bu konularda bilgisizim ne yazık ki.
İşlemci : Intel Core 2 Quad CPU Q9550 @ 2.83 Ghz 2.83 Ghz
RAM : 4,00 GB (kullanılabilir miktar: 3.25 GB)
Sistem türü : 32 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Ekran kartı : ATI Radeon HD 4600 series
Windows 10
Ekran kartı ve RAM yükseltmek istiyorum. Öyle uçuk seyler aramıyorum. Ne yapmam gerekir. 2 gb ekran 8 ram alsam anakartıda değiştirmek zorunda kalırmıyım?
Bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum, SAYGILARIMLA...
Ben oyun oynamayı seviyorum fakat oyun bilgisayarı toplayacak kadar ne yazık ki bütçem yok. Öğrenciyim ancak şu an ki pc minde ekran kartı gitti gidecek.
ekran kartı almayı düşündüm. almışken 2 GB 128 bit tarzı bir kart alayım dedim, teknoloji mağazasına gittiğimde oradaki bir çalışan anakartınız kaldırmaz anakartı da değiştirmeniz gerek dedi.
ben bu konularda bilgisizim ne yazık ki.
İşlemci : Intel Core 2 Quad CPU Q9550 @ 2.83 Ghz 2.83 Ghz
RAM : 4,00 GB (kullanılabilir miktar: 3.25 GB)
Sistem türü : 32 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Ekran kartı : ATI Radeon HD 4600 series
Windows 10
Ekran kartı ve RAM yükseltmek istiyorum. Öyle uçuk seyler aramıyorum. Ne yapmam gerekir. 2 gb ekran 8 ram alsam anakartıda değiştirmek zorunda kalırmıyım?
Bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum, SAYGILARIMLA...