Pc de rootkit bulundu uyarısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ihty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ihty

Asistan
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar avast rootkit olabilir diye sürekli uyarı veriyor uyarı verdgi dosya bu
C:\Windows\system32\drivers\oem-drv86.sys silmemi istiyor sil işaretliyorum pcyi yeniden başlatıyor birkaç dk kullandıktan sonra tekrar uyarı çıkıyor nedir bu sorun anlamadım yardımlar için şimdiden teşekkürler...

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
avast herşeye ötüyor bildiğim kadarı ile bence güvenli modda aç ve kaspersky ile bir tarama yaptır bakalım neler bulacak (-;

Turgenyev

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Windows işletim sisteminiz lisanslı mı?

Yoksa işletim sisteminizi aktive etmeyi crak'li yazılımla mı yapıyorsunuz. ? Andadığım kadarıyla aktive eden dosyaya ikaz ediyor.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
arkadaşlar avast rootkit olabilir diye sürekli uyarı veriyor uyarı verdgi dosya bu
C:\Windows\system32\drivers\oem-drv86.sys silmemi istiyor sil işaretliyorum pcyi yeniden başlatıyor birkaç dk kullandıktan sonra tekrar uyarı çıkıyor nedir bu sorun anlamadım yardımlar için şimdiden teşekkürler...

Aktivasyon dosyası. Antivirüs programı White list'e eklerseniz uyarı sorunu ortadan kalkar. İllaki sileceğim diyorsanız Güvenli mod olmazsa East-Tec Eraser tavsiye edilir.