Oynadığınız oyunun adını yazarmısınızpc oyun oynarken donuyor sonra masaüstüne (windows uygulamalrı) götürdüğümde mouse dönmeye başlıyor alt +tab alt f4 falan çalışmıyor 3-4 kere format attım düzelmedi
valorant vbOynadığınız oyunun adını yazarmısınız
Sahip Olduğunuz pc de Valorantın kasması normal değil görev yöneticisinin işlemler kısmının Bütün bir ekran görüntüsünü atarmısınvalorant
valorant vb
Format at düzelir.intel i7 2640m
amd radeon rx 550
16 gb ddr 3
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide eskiden gta 5 vb oyunları rahatça oynayabilordum
Sahip Olduğunuz pc de Valorantın kasması normal değil görev yöneticisinin işlemler kısmının Bütün bir ekran görüntüsünü atarmısın
Sahip Olduğunuz pc de Valorantın kasması normal değil görev yöneticisinin işlemler kısmının Bütün bir ekran görüntüsünü atarmısın
baktım ama yok gibi gözüküyor ama kasanın içi baya tozlukasanın kapağını aç. dokunmadan, sadece gözünle kontrol et, kondansatör patlağı falan var mı diye.
fotoda sol üst 2 tanesi sağlam alttaki 3 tanesi de patlamış. sende de böyle sorunlar var mı kontrol et. eğer açabilirsen psu nun içindeki kondansatörleri de kontrol et. korsan yazılım/oyun ve hile programları kullanma. sorun donanımsal gibi geliyor bana..
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasanın kapağını aç. dokunmadan, sadece gözünle kontrol et, kondansatör patlağı falan var mı diye.
fotoda sol üst 2 tanesi sağlam alttaki 3 tanesi de patlamış. sende de böyle sorunlar var mı kontrol et. eğer açabilirsen psu nun içindeki kondansatörleri de kontrol et. korsan yazılım/oyun ve hile programları kullanma. sorun donanımsal gibi geliyor bana..