canozalp31
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 14
Beyler kablo ile pc ye neti bağladım kasada internet kablosunun ışığı yandı modemde de yandı ama çarpı gösteriyor pc de İnternet yok sorun ne
Driver yüklü mü ve sistem özellikleri nedir?Beyler kablo ile pc ye neti bağladım kasada internet kablosunun ışığı yandı modemde de yandı ama çarpı gösteriyor pc de İnternet yok sorun ne
Yeni format attımDriver yüklü mü ve sistem özellikleri nedir?
EvetModem internet ışığı yanıyor mu.
Yeni format attim nasıl yukliyim int de yokModeme telefon ile bağlandığında sorun yok ise pc için,
Laptop ise laptop uretici sitesinden anakart chipset ve ethernet driverı güncelle.
Masaüstü ise anakartın ureticisinin sitesinden anakart chipset ve ethernet driverı yükle.
Eğer isletim sistemi kaynaklı bir sorun ise microsoftun sitesinde bir cok oneri mevcut.
Nasıl yapabilirim onuOlmadı ayarları ağ ve internet sıfırlama seçenekleri vardır tıkla yeniden başlat.
Wifi de sorun yok amaOzaman altyapı çalışmaları vardır.
Telefona yükleyip pcye atma ihtimalin varmiYeni format attım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet
Yeni format attim nasıl yukliyim int de yok
Nasıl yapabilirim onu
Nasıl yapacam onu fikrim yokTelefona yükleyip pcye atma ihtimalin varmi
Laptop ise tam marka model, masaüstü ise aramaya msinfo32.exe yaz sistem ozeti kisminda temel kart ve temel kart ürünü alt alta yazar.Nasıl yapacam onu fikrim yok
Driverları telefona indirin. Sonra kablo ile bilgisayara bağlayıp atın.Nasıl yapacam onu fikrim yok