Hangi ayarlarda oynuyosunuzmerhabav pc baya iyi bence ama gta 5 te mesela 40 fps zor alıyom (sistem) intel i 5 9300 gtx 1050 8gb ram ve bu ozelliklre ragmen pc cok kasıyo pls yardım edin
Gayet normalmerhabav pc baya iyi bence ama gta 5 te mesela 40 fps zor alıyom (sistem) intel i 5 9300 gtx 1050 8gb ram ve bu ozelliklre ragmen pc cok kasıyo pls yardım edin
coğu oyunda normal yada en düşüğe indirmek zorunda kalıyorum ama yaklaşık 3 4 ay once pc hiç boyle ddeğildi coğu oyunda grafik ayarları yuksekte 60 fps diHangi ayarlarda oynuyosunuz
entegre grafikle giriyo olabilirsiniz oyuna girerken grafik birimiyle gir deyip harici olanı seçincoğu oyunda normal yada en düşüğe indirmek zorunda kalıyorum ama yaklaşık 3 4 ay once pc hiç boyle ddeğildi coğu oyunda grafik ayarları yuksekte 60 fps di
bilgisayarı taratın belki virüs vardırcoğu oyunda normal yada en düşüğe indirmek zorunda kalıyorum ama yaklaşık 3 4 ay once pc hiç boyle ddeğildi coğu oyunda grafik ayarları yuksekte 60 fps di
+8GB RAM eklemesi yaparsanız yüksek performans elde edebilirsiniz.merhabav pc baya iyi bence ama gta 5 te mesela 40 fps zor alıyom (sistem) intel i 5 9300 gtx 1050 8gb ram ve bu ozelliklre ragmen pc cok kasıyo pls yardım edin
onceden bazı arkdaşlarım bilgisayarı yeni aldığımda bana 1050 nin elirde sorun çıkartıcağı nı solemişti onları hiç takmamıştım ozamanlar 1050 yi 1070 den sonra gelen en iyi ekran kartı zannediyodum neyse artık yeni ekran kartı için para biriktirmeye başlıyabilirim ama bişey sorucam gta 5 i onceden ben 60 fps de oynuyorken nasılda şimdi aynı ayarlarda 30 35 lerde oynuyorum biraz saçma değilmisisteminiz uçuk kaçık bir şey değilve gta 5 derken FiveM'den mi bahsediyorsunuz?
Oyunlar için yetersiz bence bu ekran kartı rx 580, rx 570, rx 5500 xt, 1660 super gibi kartlar tercih edebilirsin işlemcinin bu kartları taşıyacağını düşünüyorum. Bir ekran kartıyla çok daha fazla fps alırsınız.Rami de 16 yap![]()
yuksek eprformanslı nvdia işlemcisi secilientegre grafikle giriyo olabilirsiniz oyuna girerken grafik birimiyle gir deyip harici olanı seçi