Pc çoğu oyunda kasıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NvsMD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NvsMD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar oncelikle merhaba yeniyim şuan bir hatam olduysa veya yanlış yerde konu açtıysam özür dilerim geçenlerde assassins creed 4 black flag indirdim ama sistem gereksinimlerimin yetmesine rağmen kasıyor bu yüzden en düşük ayarlarda oynuyorum sizce hangi parçayı değiştirmeliyim ?
Sistem:
Ekran kartı :Amd radeon hd 6670
Ram:4+4 = 8 gb ddr3 hyper X fury
İşlemci:AMD FX (tm)-4100 quad-core proccessor (3.6ghz)
64 bit win 7 kullanıyorum sizce ilk neyi değiştirmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum
(eğer bir yanlışım olduysa özür dilerm)

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Yazılımsal sorun olabilir, ısınma olabilir, HDD yıpranmış olabilir, vs. Uzayıp gidiyor. Öncelikle ısı değerlerini kontrol edin, sistemi gereksiz dosyalardan ve arka planda çalışan programlardan arındırın HDD için HDTune ile badsector taraması yapın.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Ekran kartın iyi değil aslında AC 4 için. GTX 1050 veya GT 1030 alabilirsin.

NvsMD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yazılımsal sorun olabilir, ısınma olabilir, HDD yıpranmış olabilir, vs. Uzayıp gidiyor. Öncelikle ısı değerlerini kontrol edin, sistemi gereksiz dosyalardan ve arka planda çalışan programlardan arındırın HDD için HDTune ile badsector taraması yapın.
şuan 45 dk geçti herhangi bir sorun çıkmadı bitince tekrar bilgilendirme yapıcam ısınmaya gelirsek normal ısılar yazılımda da ne gibi bir sorun olabilir ki ?

Ekran kartın iyi değil aslında AC 4 için. GTX 1050 veya GT 1030 alabilirsin.
işlemci olarak önerebileceğin bişi varmı bu sisteme ?

Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
şuan 45 dk geçti herhangi bir sorun çıkmadı bitince tekrar bilgilendirme yapıcam ısınmaya gelirsek normal ısılar yazılımda da ne gibi bir sorun olabilir ki ?

işlemci olarak önerebileceğin bişi varmı bu sisteme ?
İşlemciyi değiştirmek çok etki etmez yeterli seviyede zaten. Eski sokete işlemci değiştirmeyi önermem zaten ekran kartı değiştirsen kafi tabi PSU kaç w o da önemli.

NvsMD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İşlemciyi değiştirmek çok etki etmez yeterli seviyede zaten. Eski sokete işlemci değiştirmeyi önermem zaten ekran kartı değiştirsen kafi tabi PSU kaç w o da önemli.
akasa power supply 550 w

NvsMD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
harddisk taraması yaptım sorunsuz çıktı yani sırf ekran kartı yüzündenmi bu kadar kasıyor ?

NvsMD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Son düzenleme: