Pc bozuldu eski pc den zula oynamak istiyorum kaldırır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan scwt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

scwt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar benim pc bozuldu bu korona yüzünden tamire veremiyorum eski pc den oyun oynamak istiyorum bu sistem zula,csgovb hangi oyunları kaldırır?
Sistem Özellikleri
3GB RAM
358MB EKRAN KARTI
İNTEL CORE 2 DUO T7700 2.40GHZ
128GB SSD
DİRECTX 11

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
dostum kusura bakma ama şuanki oyun cıktıgından beri oynuyorum zulanın ptimizasyonu cok kotu o pcyle açılsa bile çok çok fazla hata görüceksin renkler değişcek karkakter elındekı silah gozukmıcek oyun sadece acılır senın le aynı ozellıklere sahıp arkadaşımdan biliyorum zula da işlemci çok önemli yani maça bi girsem 5 fps falan olur çok güncelleme yedi oyun

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Açmaz arkadaşım bunları , tamire verebilirsin açık yerler oluyor.

scwt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
yakında bir yer yok ki vereyim babam tamire götürecekti neyse artık bizde mario oynarız :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum kusura bakma ama şuanki oyun cıktıgından beri oynuyorum zulanın ptimizasyonu cok kotu o pcyle açılsa bile çok çok fazla hata görüceksin renkler değişcek karkakter elındekı silah gozukmıcek oyun sadece acılır senın le aynı ozellıklere sahıp arkadaşımdan biliyorum zula da işlemci çok önemli yani maça bi girsem 5 fps falan olur çok güncelleme yedi oyun
ama başka bir forumda mı bu forumdamı hatırlamıyorum birisi benimkine benzer bir sistemi vardı ve zulayı çok rahat oynadığını zula oynatır ise csgo da oynatır demi?

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
yakında bir yer yok ki vereyim babam tamire götürecekti neyse artık bizde mario oynarız :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama başka bir forumda mı bu forumdamı hatırlamıyorum birisi benimkine benzer bir sistemi vardı ve zulayı çok rahat oynadığını zula oynatır ise csgo da oynatır demi?
oynatmaz

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
Benim bildiğim cs nin sistem özellikleri daha düşük ama yinede teşekkürler
alakası yok Ben Zulada 80 FPS ile falan oynuyorum Cs go da 40 Fps zor alıyorum