FurkanBagTR
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 54
şuan yetkisiz olarak görünüyorum tek hesabım var ama pc sahibi olarak gözüküyorum nasıl yparım hiçbişeyi yönetici falan çalıştıramıyorum
Windows sürümünüz nedir?şuan yetkisiz olarak görünüyorum tek hesabım var ama pc sahibi olarak gözüküyorum nasıl yparım hiçbişeyi yönetici falan çalıştıramıyorum
sağol bakayım bi :dBurada gayet açık şekilde anlatılmış hatta bir çok yol önerilmis.
![]()
Windows 10 da hiçbirşeyi yönetici çalıştıramıyorum
Windows 10 kullanıyorum ve hiçbir uygulamayı yönetici olarak çalıştıramıyorum.Uygulamaya sağ tıklayıp yönetici çalıştır satırına bastığımda çıkan pencerede evet ve hayır olarak iki buton bulunmasıanswers.microsoft.com
Sorun hala devam ederse karşınıza oturtun koçum burda patron benim diyin kendine gelecektir ??
windows 10 kullanıyorum hata resmimde şuWindows sürümünüz nedir?
Windows 10 kullanmadığım için bilmiyorum pek, Diğer ayrıntıları göster de bi ne çıkıyor görelim.sağol bakayım bi :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
windows 10 kullanıyorum hata resmimde şu
programın nereye ait olduğu yazıyorWindows 10 kullanmadığım için bilmiyorum pek, Diğer ayrıntıları göster de bi ne çıkıyor görelim.
O zaman SmartScreen gib çalışmıyormuş, bazı programları kurulum dosyaları SmartScreen'e takılıyor, Hayır var ama Evet yok, diğer ayrıntılar deyince Evet geliyor.programın nereye ait olduğu yazıyor
tüm programlarda aynı maalesefO zaman SmartScreen gib çalışmıyormuş, bazı programları kurulum dosyaları SmartScreen'e takılıyor, Hayır var ama Evet yok, diğer ayrıntılar deyince Evet geliyor.
format ta yok fff napcam bentüm programlarda aynı maalesef
gene format atmak zorundayım galbia offf
Paylaştığınız fotoğrafı yeni gördüm kusura bakmayın.sağol bakayım bi :d
windows 10 kullanıyorum hata resmimde şu
hata veriyor gene.
Paylaştığınız fotoğrafı yeni gördüm kusura bakmayın.
Denetim Masası-Kullanıcı Hesapları-Kullanıcı Hesapları -Kullanıcı hesabı denetimi ayarlarını değiştirin.
Yalnızca uygulamalar bilgisayarımda değişiklik yapmaya çalıştığında uyar (varsayılan) olması gerekiyor. Siz de bu Herzaman uyar seçeneğinde olmuş olabilir kontrol ediniz.
![]()
Fotoğrafı direk foruma atamadım hata verdi mecbur upload etmem gerekti![]()
Aynı durumu yaşamak için az sonra yerel hesap açıp deneme yapacağım bu sorunu çözen biri bulana elimizden geleni yapalım belki buluruz bi şekilde.hata veriyor gene
Sıfırlamayı kabul etmedi flash diskten format attım dosyaları yedeklemiştim zaten yardımın için sağolAynı durumu yaşamak için az sonra yerel hesap açıp deneme yapacağım bu sorunu çözen biri bulana elimizden geleni yapalım belki buluruz bi şekilde.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ne yazık ki çözüm bulamadım. Aynı olayı yaşamak için standart (yönetici olmayan) hesap açtım. Ancak size yazan yazıdan farklı bir şeyle karşılaştım.
Ekli dosyayı görüntüle 98613
Sanırım başka çözüm önerisinde bulunacak biride yok. Format atamadığınızı belirtmişsiniz şimdilik yapılabilecek tek çözüm fabrika ayarlarına geri dönmek. Özel dosyalarınızı yedekleyip her şeyi sıfırlamanız çözüm olacaktır.
![]()
Windows 10 Sıfırlama Nasıl Yapılır? - ShiftDelete.Net
Pek çok kullanıcı tarafından beğeni kazanan Windows 10, bazı kullanıcıları memnun edemedi. Peki Windows 10 sıfırlama nasıl yapılır?shiftdelete.net
Ne demek rica ederim. Sorunun hallolduysa sevindimSıfırlamayı kabul etmedi flash diskten format attım dosyaları yedeklemiştim zaten yardımın için sağol
Önemli değil sorun allaha sukur cozulfu sende yardımcı oldun ama benim antivirus programındanmış silemeyince format geldi aklıma yardımcı olamaman değil dusunup araman yeter ben insan lardan fikir alabilmek için bu foruma yazıyorum fikir goruşlerin için teşekkürlerNe demek rica ederim. Sorunun hallolduysa sevindimtekrar kusuruma bakma yardımcı olamadım sana :/