PC Beni yönetici görmüyor

FurkanBagTR

Asistan
Reaksiyon puanı
54
şuan yetkisiz olarak görünüyorum tek hesabım var ama pc sahibi olarak gözüküyorum nasıl yparım hiçbişeyi yönetici falan çalıştıramıyorum

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Burada gayet açık şekilde anlatılmış hatta bir çok yol önerilmis.

Sorun hala devam ederse karşınıza oturtun koçum burda patron benim diyin kendine gelecektir ??

FurkanBagTR

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Burada gayet açık şekilde anlatılmış hatta bir çok yol önerilmis.

Sorun hala devam ederse karşınıza oturtun koçum burda patron benim diyin kendine gelecektir ??
sağol bakayım bi :d :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows sürümünüz nedir?
windows 10 kullanıyorum hata resmimde şu

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    13.7 KB · Görüntüleme: 175

FurkanBagTR

Asistan
Reaksiyon puanı
54
O zaman SmartScreen gib çalışmıyormuş, bazı programları kurulum dosyaları SmartScreen'e takılıyor, Hayır var ama Evet yok, diğer ayrıntılar deyince Evet geliyor.
tüm programlarda aynı maalesef

gene format atmak zorundayım galbia offf

tüm programlarda aynı maalesef

gene format atmak zorundayım galbia offf
format ta yok fff napcam ben

Son düzenleme:

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
.

sağol bakayım bi :d :D

windows 10 kullanıyorum hata resmimde şu
Paylaştığınız fotoğrafı yeni gördüm kusura bakmayın.

Denetim Masası-Kullanıcı Hesapları-Kullanıcı Hesapları -Kullanıcı hesabı denetimi ayarlarını değiştirin.
Yalnızca uygulamalar bilgisayarımda değişiklik yapmaya çalıştığında uyar (varsayılan) olması gerekiyor. Siz de bu Herzaman uyar seçeneğinde olmuş olabilir kontrol ediniz.

Fotoğrafı direk foruma atamadım hata verdi mecbur upload etmem gerekti :D

Son düzenleme:

FurkanBagTR

Asistan
Reaksiyon puanı
54
.

Paylaştığınız fotoğrafı yeni gördüm kusura bakmayın.

Denetim Masası-Kullanıcı Hesapları-Kullanıcı Hesapları -Kullanıcı hesabı denetimi ayarlarını değiştirin.
Yalnızca uygulamalar bilgisayarımda değişiklik yapmaya çalıştığında uyar (varsayılan) olması gerekiyor. Siz de bu Herzaman uyar seçeneğinde olmuş olabilir kontrol ediniz.

Fotoğrafı direk foruma atamadım hata verdi mecbur upload etmem gerekti :D
hata veriyor gene

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
hata veriyor gene
Aynı durumu yaşamak için az sonra yerel hesap açıp deneme yapacağım bu sorunu çözen biri bulana elimizden geleni yapalım belki buluruz bi şekilde.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ne yazık ki çözüm bulamadım. Aynı olayı yaşamak için standart (yönetici olmayan) hesap açtım. Ancak size yazan yazıdan farklı bir şeyle karşılaştım.
1.png

Sanırım başka çözüm önerisinde bulunacak biride yok. Format atamadığınızı belirtmişsiniz şimdilik yapılabilecek tek çözüm fabrika ayarlarına geri dönmek. Özel dosyalarınızı yedekleyip her şeyi sıfırlamanız çözüm olacaktır.

Son düzenleme:

FurkanBagTR

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Aynı durumu yaşamak için az sonra yerel hesap açıp deneme yapacağım bu sorunu çözen biri bulana elimizden geleni yapalım belki buluruz bi şekilde.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ne yazık ki çözüm bulamadım. Aynı olayı yaşamak için standart (yönetici olmayan) hesap açtım. Ancak size yazan yazıdan farklı bir şeyle karşılaştım.
Ekli dosyayı görüntüle 98613

Sanırım başka çözüm önerisinde bulunacak biride yok. Format atamadığınızı belirtmişsiniz şimdilik yapılabilecek tek çözüm fabrika ayarlarına geri dönmek. Özel dosyalarınızı yedekleyip her şeyi sıfırlamanız çözüm olacaktır.
Sıfırlamayı kabul etmedi flash diskten format attım dosyaları yedeklemiştim zaten yardımın için sağol

FurkanBagTR

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Ne demek rica ederim. Sorunun hallolduysa sevindim :) tekrar kusuruma bakma yardımcı olamadım sana :/
Önemli değil sorun allaha sukur cozulfu sende yardımcı oldun ama benim antivirus programındanmış silemeyince format geldi aklıma yardımcı olamaman değil dusunup araman yeter ben insan lardan fikir alabilmek için bu foruma yazıyorum fikir goruşlerin için teşekkürler