PC Açılmıyor.Program, Sl2.dll Bilgisayarınızda Eksik olduğu için başlayamıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nemre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Arkadaşlar aşağıda ekran görüntüsü var, Windows başlatılıyor logosundan sonra bu geliyor, Exper PC kullanıyorum, Format atabilirim ama bilgisayarda çocuklarımın bütün resimleri ve videoları yüklü, ve onları kurtarmam gerek.Elimde ürün kurtarma CD'si var. Ama D diskine dokunmadan nasıl formatlarım-kurtarırım bilmiyorum.Herhangi bir yanlışımda herşey mahvolur.
Sizden ricam bu hatayı nasıl çözerim, yada Ürün kurtarma CD'si ile resimleri videoları silmeden nasıl makineyi yeniden kurtarırım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar aşağıda ekran görüntüsü var, Windows başlatılıyor logosundan sonra bu geliyor, Exper PC kullanıyorum, Format atabilirim ama bilgisayarda çocuklarımın bütün resimleri ve videoları yüklü, ve onları kurtarmam gerek.Elimde ürün kurtarma CD'si var. Ama D diskine dokunmadan nasıl formatlarım-kurtarırım bilmiyorum.Herhangi bir yanlışımda herşey mahvolur.
Sizden ricam bu hatayı nasıl çözerim, yada Ürün kurtarma CD'si ile resimleri videoları silmeden nasıl makineyi yeniden kurtarırım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Şu videodakinin aynısını kendi eksik dosyan için yap:
http://www.youtube.com/watch?v=G5Vr5N4DrB0

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Saat 12 olsada şu videoyu izlesem.
İş yerindeyim sadece saat 12:00-13:30 arası youtube erişim hakkımız var.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
bir şey kalmamış 12'ye bilgisayarın saatini ileri alsan olmuyor mu?

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Kurtardım makineyi, yalnız açıldıktan sonra Windows orginal değil dedi, onuda Microsoftun sitesinden güncelleme yaparak çözdüm.Teşekkür ederim.