Pc açıldığında desktop not defteri açılıyor

Gudfadır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar pc açılınca desktop açılıyor microsoftun belirttiği adımları yaptım artık gelmemeye başladı
Ama çekiniyorum da laptopa virüs bulaşmış mıdır

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Görev yöneticisinden Başlangıç uygulamalarına göz at.
Anlamam dersen SS at buraya biz yardımcı olalım.
Aynen, başlangıçtaki bir uygulama da başlatıyor olabilir. msconfig üzerinden kontrol edin notepad.exe var mı diye?

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
Arama yerine "msconfig" yazınız başlatma seçeneklerinden kontrol ediniz.

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
Arkadaşlar bunu yaptım ve sorun ortadan kalktı benim demek istediğim bu gizli bir virüsün belirtisi mi
Öncelikle sorun kalktığı için çok mutlu oldum tebrikler , onun dışında regedit ayarlarında değişiklik yapmış olabilirsin bazı uygulamaları kullanırken istemeden , onun dışında büyük ihtimal virüs olacağını sanmam içinizin rahat etmesini istiyorsanız Malware ile taratınız. İyi forumlar dileriz.

Gudfadır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Öncelikle sorun kalktığı için çok mutlu oldum tebrikler , onun dışında regedit ayarlarında değişiklik yapmış olabilirsin bazı uygulamaları kullanırken istemeden , onun dışında büyük ihtimal virüs olacağını sanmam içinizin rahat etmesini istiyorsanız Malware ile taratınız. İyi forumlar dileriz.
Evet torrentten indirdiğim bir oyun için redegitte bir ayarı değiştirmiştim ondan olabilir
Bir de açılmayan bir flash komut sistemi üzerinden açmıştım bu asıl virüs konusunda biraz endişelendirmişti ancak mcaface üzerinden tarama yaptım herhangi bir sorun çıkmadı
Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için elinize sağlık