Aynen, başlangıçtaki bir uygulama da başlatıyor olabilir. msconfig üzerinden kontrol edin notepad.exe var mı diye?Görev yöneticisinden Başlangıç uygulamalarına göz at.
Anlamam dersen SS at buraya biz yardımcı olalım.
Arama yerine "msconfig" yazınız başlatma seçeneklerinden kontrol ediniz.
İyi de msconfig'de var mıydı notepad.exe?Arkadaşlar bunu yaptım ve sorun ortadan kalktı benim demek istediğim bu gizli bir virüsün belirtisi mi
Öncelikle sorun kalktığı için çok mutlu oldum tebrikler , onun dışında regedit ayarlarında değişiklik yapmış olabilirsin bazı uygulamaları kullanırken istemeden , onun dışında büyük ihtimal virüs olacağını sanmam içinizin rahat etmesini istiyorsanız Malware ile taratınız. İyi forumlar dileriz.Arkadaşlar bunu yaptım ve sorun ortadan kalktı benim demek istediğim bu gizli bir virüsün belirtisi mi
Evet torrentten indirdiğim bir oyun için redegitte bir ayarı değiştirmiştim ondan olabilirÖncelikle sorun kalktığı için çok mutlu oldum tebrikler , onun dışında regedit ayarlarında değişiklik yapmış olabilirsin bazı uygulamaları kullanırken istemeden , onun dışında büyük ihtimal virüs olacağını sanmam içinizin rahat etmesini istiyorsanız Malware ile taratınız. İyi forumlar dileriz.