PC açıldığı gibi kapanıyor

start5353

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayara kuzenim sağolsun ramlere o.c yapacağından dolayı ramlerin hızını arttırdığını söyledi fakat bilgisayarı açtığımda sürekli bip sesi gelmeye başladı ve bilgisayar kapanoyordu ben de o.c yi yanlış yaptığını anlayınca bios pilini anakarta güç veren kabloyu ve ramleri söküp tekrar taktım fakat bip sesi gitti ama bilgisayar Power tuşuna bastığımda herhangi bir açılma söz konusu değil düğmeye basıyorum fanlar dönüyor bir 2 saniye sonra bilgisayar kapanıyor acaba bu sorun nereden kaynaklanıyor ve nasıl düzeltirim
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar yardımcı olacak var mı lütfen durmadan bip sesi geliyor ve PC kapanıyor herhangi bir şekilde ekran gelmiyor farklı bios pili de denedim sonuç aynı ne edeceğimi şaşırdım lütfen yardım eder misiniz.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Bip sesi aralıklarla kaç kere geliyor ? Ramlari bilgisayarda güç varkenmi çıkarttın?

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Bilgisayara kuzenim sağolsun ramlere o.c yapacağından dolayı ramlerin hızını arttırdığını söyledi fakat bilgisayarı açtığımda sürekli bip sesi gelmeye başladı ve bilgisayar kapanoyordu ben de o.c yi yanlış yaptığını anlayınca bios pilini anakarta güç veren kabloyu ve ramleri söküp tekrar taktım fakat bip sesi gitti ama bilgisayar Power tuşuna bastığımda herhangi bir açılma söz konusu değil düğmeye basıyorum fanlar dönüyor bir 2 saniye sonra bilgisayar kapanıyor acaba bu sorun nereden kaynaklanıyor ve nasıl düzeltirim
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar yardımcı olacak var mı lütfen durmadan bip sesi geliyor ve PC kapanıyor herhangi bir şekilde ekran gelmiyor farklı bios pili de denedim sonuç aynı ne edeceğimi şaşırdım lütfen yardım eder misiniz.
Merhaba,
Yalnışlıkla anakarta bağlı olan power switch kablosunu çıkarmış olabilirsiniz. Kontrol edermisiniz.

start5353

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam Yorumlarınız İçin Teşekkürler Sorunu Hallettim Ramlerin uclarına silgi sürdüm ve yeni bir bios pili aldım ardından güç kaynağının anakarta güç veren kablosunu söktüm ve anakart üzerinde ki bios sıfırlamak için olan aparatı yana takıp tekrar aynı yere takarak çıkardığım bileşenleri tekrardan taktım ve bilgisayar açıldı anında biosa girerek ayarlara baktım sıfırlanmıştı yani kısacası sorunum halloldu hepinize teşekkürler.