Pazartesi gününe dikkat

cihanser

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayar kullanıcılarına çok önemli uyarı! Güvenlik uzmanları, yediden yetmişe tüm bilgisayar kullanıcılarını gelecek Pazartesi için uyardı: Virüs salgını tarihinin doruk noktasına 24 Kasım günü ulaşacak!! Dünya çapında 500.000 bilgisayardan alınan virüs ve trojan bilgilerinin sonuçlarını dikkate alan PC Tools'un güvenlik uzmanları, 24 Kasım tarihinde trojan ve virüs salgınının gelmiş geçmiş en büyük rakamlara ulaşacağını bildirdiler.
2007 yılında Amerika'da 3 gün bayram olarak ilan edilen Şükran gününde müthiş bir trojan salgını yaşanmış ve bir çok kullanıcının kredi kartından kişisel bilgilerine özel dosyalarına kadar bir çok belge hackerların eline geçmişti.
Uzmanlar yaklaşan Noel ve gelecek hafta yaşanacak olan şükran günü öncesi internetten alışveriş istatistiklerinin hızla arttığının görüldüğünü ve tahminlerin bunun üzerine yapıldığını belirttiler.
Hackerlar özellikle kredi kartı ve kişisel bilgilerin çalınması amacıyla siteyi ve site üzerinden bilgisayarı yoğun bir trojan saldırısına maruz tutuyorlar. Bu saldırı sonucunda meşgul olan sunuculardan faydalanarak istediklerini alıp gidebiliyorlar.
Uzmanlar bu yıl internet üzerinden Noel alışverişi yapacak olan kullanıcıları uyarırken bu rakamın geçtiğimiz yılın %15 üzerine çıkacağı düşüncesindeler.

Kaynak

Ne dersiniz doğrumu?

cihanser

Asistan
Reaksiyon puanı
0
neden doğru değil :wassat:

wanda

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kaspersky ve spyware doktor var . Plekomatlar ! yakalayın !

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
internetten alış veriş yapmadığım için sorunum yok

bjk_fatih

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Haber icin tşkler bizler öneme almayız ama bankacılar internetden alış veriş yapanlar düşünsün böle sizin önemsemediğiniz haberi haberturk haber yaparmı ? önemliki yapıyo arkadaşlar

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
yalan birşey yok zaten internet bağırıyo... allah sonumuzu hayır etsin ben de bu hack işini yapanları hacklemek isterdim ki az daha sütümü içersem o işi çözücem az kaldı...
savunun ulan hackçiler tahir abiniz geliyooooo...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Bişey olmaz...

Working

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence Pcnin Güvenliğine ,Güvenip Girmekte Israr Eden Bence Yanlış Bir Düşünce Yürütüyor. Her Nekadar Virüs Programı Olursa Olsun Sızabiliyor..Bende Bi Zamanlar Hackerlik Yapıyordum pkk sitelerine karşı.Bu Virüslerle Fazla Uğraşmadım.Hatta Biliyormusun Bilmem Microsoft Bile Seni Şuanda İzliyor... (İptal Etmediysen)..

Benden Tavsiye PCyi acın ama internete bağlanmayın.Ben Öğle yapacagım Şahsen.Önlem Almak Şart..

altug14

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bunlar doğru değil.Sınıfta ark.lar anlatır böyle haberleri adamlar korkusundan modemi bile kapatıyor, bende her seferinde normal kullanmama bakarım ve bişey olduğunuda görmedim.Her zamanki gibi bundanda birşey çıkmaz.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
iyide bnde virus programı yok :D

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
tamam tehlike yok bu kasımın 24 olayıydı.

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
kimseye bişe olmaz. korkmayın. arkanızda ben varım :D