Paypal Nakit kart PTT de sorun

Kefelon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paypal nakit kart kullanıyorum migrostan almıştım içindeki para tükenince PTT bankamatik e gittim yükleme yapmak için ancak bankamatike girince seçeneklerde para yükle yok para çek felan bi kaç seçenek var ama para yükle seçeneği yok 2-3 bankamatikte denedim,sonuç,aynı, migrostan yüklemek istemiyorum,2 tl kestikleri için yardımcı olurmusunuz sizdede bu sorun,varmı,ptt de?

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ptt şubesine gidip vezneden yükletin , olmuyo mu ?

ssslytherin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ptt'den hiç para yüklemedim. Sadece TEB kullandım. Kartı bankamatiğe sokmalısın. Menü o zaman geliyor, para yüklemeyi seçip yükleyebilirsin daha sonra.

ssslytherin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nakit? kredi kartı? axess olur mu?

Daha iki gün önce anlattığım şekilde TEB atm'den para yükleyip Origin'den alışveriş yaptım. Denedin de olmadı mı? Kaç kez yaptığım şey olmasa duyduğum yanlıştır belki derim de bildiğimi söyledim neyin derdindesin? Biliyorsan başka bir şey söyle. Yok bilmiyorsan boş konuşma

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Daha iki gün önce anlattığım şekilde TEB atm'den para yükleyip Origin'den alışveriş yaptım. Denedin de olmadı mı? Kaç kez yaptığım şey olmasa duyduğum yanlıştır belki derim de bildiğimi söyledim neyin derdindesin? Biliyorsan başka bir şey söyle. Yok bilmiyorsan boş konuşma
teb atmsinden nasıl yapıyon? hangi kredi kartları olur? ben tansaş'tan yaptığım da 2lirayı ayrıca karttan çekmişti paypal nakit karta yatandan almadı.

ssslytherin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teb atmsinden nasıl yapıyon? hangi kredi kartları olur? ben tansaş'tan yaptığım da 2lirayı ayrıca karttan çekmişti paypal nakit karta yatandan almadı.

Bildiğim kadarıyla zaten bir tek TEB atm'den yatırmak ücretsiz. TEB ve Nakit Kart anlaşmalı. Zaten kartın arka yüzünde sol altta TEB logosunu görürsün. Migros ve Tantaşlara sabit işlem ücreti, PTT de ise işlem üzerinden % kesinti var diye biliyorum. Sitelerinde bilgilendirme var.

Kredi kartı ile para yatırmadım. Atm'de Paypal Kart'ı kart girişine sokup, nakit olarak yatırdım. Zaten başka türlü atm'den yatıramazsın.