PayPal hakkında yardımınız gerek

Firestory

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar internetten PayPal kartı sipariş vermiştim, kart elime ulaştı. Ancak nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Sanırım kartı kullanabilmek için hesabı onaylatmak gerekiyormuş. Hesabı nasıl onaylatacağım ? Kartımın içine nasıl para yükleyeceğim? Arkadaşlar kredi kartı vb. demeyin çünkü daha 15 yaşındayım ve kredi kartı vb. kullanamam, biliyorsunuz. Bankamatik (ATM) gibi yerlerden kartımın içine para yükleyebilir miyim ? Veya telefondaki kontörleri PayPal kartıma aktarabilir miyim? Kredi kartı hariç yaşımın tutacağı şekilde nasıl şekil/şekiller de para yükleyebilirim? Acil cevap verirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...

NOT : Konuyu açacak yeri bulamadım ve buraya açtım. Eğer yasaksa yetkililer konuyu doğru sayfaya aktarabilirler :)

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
PayPalnakit.com'a giriyorsun. Kartını kaydettir var. Basıyorsun ve zaten gerisini yaparsın. Fakat kayıt olabilmen için 15 yaşını günü gününe doldurmuş olman gerekiyor. Doğum tarihini sallayamazsın çünkü tc kimlik no ile kontrol ediyor.

Firestory

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Biliyorum 14 yaşındayken denemiştim olmamıştı. Tamamen 15 yaşındayım :) Cevapladığın için gerçekten teşekkürler. Peki ya şu PayPal'a para yükleme hakkında sorduğum sorunun cevabını biliyor musunuz? Cevaplarsanız çok sevinirim. Çok teşekkürler :)