Paybyme mi ? İnninal mi ? Paypal Nakit mi ?

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Öncelikle merhabalar.Sorum başlıktaki gibi bi kart alacağım ama hangisini almmak konusunda kararsızım.

İninal'in avantajı Mastercard olması ama nakit olarak çekemiyoruz Paypal Nakit'te ve Paybyme'de sanırsam nakit olarak çekebiliyormuşuz.
Karttan beklentilerim Ebay,Steam,Humble Bundle,Origin'da felan çalışması.Bunlar dışında bir beklentim yok.Kullananınız varsa hangisini tavsiye edersiniz ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Enpara alabilirsin. Üstelik steam de filan %50 para iadesi var yıl sonuna kadar

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Paypal nakit kart al. Aylık kesintileri var.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kart aidatı. İninal paypal vb tum hepsi kesiyor. Kullanım ücreti de denile bilir.

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
diğerlerini bilmiyorum ama ininal kartta paran varsa aylık 1 TL keser, eğer içinde paran olmazsa herhangi bir kesinti olmaz ve diğer aya geçmez. sadece parano lursa ayda 1 tl keser o kadar

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Kart aidatı. İninal paypal vb tum hepsi kesiyor. Kullanım ücreti de denile bilir.

diğerlerini bilmiyorum ama ininal kartta paran varsa aylık 1 TL keser, eğer içinde paran olmazsa herhangi bir kesinti olmaz ve diğer aya geçmez. sadece parano lursa ayda 1 tl keser o kadar

Kesinti yapması sıkıntı değil 1 TL.İhtiyaçlarımı karşılasın Steam Humble Bundle ve özellikle Ebay'i desteklesin yeter.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
İninal kart ile steam ve humble bundle den oyun aldim. Hic bir sıkıntı olmadi. Digerlerini bilmiyorum.

Hakan Dicle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla Steam de paypal kullanıyorum Team Fortress 2 de çok işime yarıyor

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Bence Paybyme alabilirsiniz bende kullanıyorum. Para çekilemiyor fiziksel olarak her yerde alışveriş yapılabilir fakat internette her yerde geçerli değil. Tamamiylede ücretsiz kesinti vb durumlar yok ve eve kadar ücretsiz geliyor. :)

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
18 yaş sınırı vardı sanırım :)

Valla Steam de paypal kullanıyorum Team Fortress 2 de çok işime yarıyor

Bence Paybyme alabilirsiniz bende kullanıyorum. Para çekilemiyor fiziksel olarak her yerde alışveriş yapılabilir fakat internette her yerde geçerli değil. Tamamiylede ücretsiz kesinti vb durumlar yok ve eve kadar ücretsiz geliyor. :)

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler.Ya İninal alacağım ya da Paypal Nakit.Acil bişey almam lazım Ebay'dan ondan sonra sırayla hepsini almaya karar verdim :)