Patron baskısı bunalttı yardım edin lütfen

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam çok özür dilerim

arkadaşlar çalıştığım iş yerinde 7-24 zaten kamerayla gözetlenmekteyiz
artı bilgisayarlarımız servere bağlı olduğu içinde sitelerin çoğuna girişimiz ve video izlememiz yasak ve engelli
düşünün sabah elimizde poşet olsa iş yerine girerken ne var onun içinde diye soruyo

arkadaşlar sanırsam bilgisayarlarımızı netsupport adlı bir programla izliyyorlar benim sizden istediğim bu programı nası engelliyebilirm yada o programla bakıldığında benim sahte bi masa üstü gösterebilmek gibi şansım varmı çalışanlar olarak bu baskından bunaldık yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar

BaradduR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum benim çalıştığım yerdede netsupport var onu kapatabilirsin ama adminde açman gerekiyor bilgisyarını eğer adminde açabiliyorsan diyeceğim yönergeleri sırasıyla yap

bilgisayarım sağ tuş yönet/hizmetler ve uygulamaların yanındaki artıya basıyorsun açılan simgelerden hizmetler yazanı tıklıyorsun sağdaki pencerede çalışan uygulamaları görüceksin orda Client32 adlı uygulamanın üstüne gelip sağ tuş dur diyorsun duraklat ta var o değil!! dur'a basıyorsun ve programı durdurmuş oluyorsun artık kimse bilgisayarının ekranını alamaz veya müdahale edemez.

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
hocam çok sağolun dediğiniz gibi başka bi kullanıcıda olmuyo birde adminde deneyim ama adminde yoktur inşallah

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Benzer sıkıntılar bende de var. Huzurum yok.

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
admin den açmassan olmas kardeşim.

hocam baktım clin32 daha önceden durdurulmuş zaten ama başka bişeyle izleniyorum aradaki bağlantıda sadece bana erişmesini engelleyecek yada o baktığında gözükücek bi masa üstü nasıl yapabilirim acaba

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
ne biçim iş yeri öyle orası toplama kampı gibi. allah sabır versin

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
hayır benim anlamadığım işimi zamanında yapıyorum düzgünce işimide çıkarıyorum ayda 30.000 dolar civarı parada kazandırıyorum üstünede 650 tl maaşla çalışıyorum e biraz rahat bıraksa bide bu kadar sıkması hiç hoş değil

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
hayır benim anlamadığım işimi zamanında yapıyorum düzgünce işimide çıkarıyorum ayda 30.000 dolar civarı parada kazandırıyorum üstünede 650 tl maaşla çalışıyorum e biraz rahat bıraksa bide bu kadar sıkması hiç hoş değil

Mezuniyetiniz nedir size uygun iş fırsatları olabilir izmirde.

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
hocam ben hem bilgisayar teknisyeniyim hemde grafikerim okulu sorarasan açık öğretime devam ediyorum ama kendimi çekirdekten yetiştirdim 9 senedir bilgisayar sektöründeyim

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
hocam ben hem bilgisayar teknisyeniyim hemde grafikerim okulu sorarasan açık öğretime devam ediyorum ama kendimi çekirdekten yetiştirdim 9 senedir bilgisayar sektöründeyim

İzmir Aliağa petkime yeni personel alımı vardı ve personel alımı tekrarlayacak, bilgi işlem dairesi ve proje müdürlüğü tam senin branşın. Petkimin resmi sitesinden müracaat edebilirsin, şu anki personelin çoğunun emekliliği geldi yenilenmeye gidiliyor.

MeOMaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sisteminizde deep freeze varmı bilmiyorum ama

Güvenli modda açıp birşeyler yapmayı denedinizmi

Örneğin yeni kullanıcı açsanız ondada izlenim olacakmı

Yada çokmu kısıtlı bir kullanıcısınız ?

İnternete girebileceğiniz proğramlar mevcut kısıtlamaları birşey değiştirmez

Ben de şu an zyxel dan çıkış yapıyorum full kısıtlıyım

Ama ekran görüntüsü işi bozuyor sizde bir şekilde o proğram kapatılabilir sanırsam.!

Reaksiyon puanı
189
Eğer bir domain yapısına bağlıysanız siz istediğiniz kadar engelleyin sizin isteğiniz dışında bilgisayarınıza çok kolay bağlanılıp izlenilebilir. Hem de makinaya hiç client kurmadan :) Kısacası şirket kurallarına uymanız gerekiyor :)

MeOMaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Usb ler aktifmi acaba ?

Sizteminizde Bootable kullanın arada

Yok kapalı ise CD rom çaışıyormu UBUNTU yansıyı deneyin arada net için habersiz girebilirsiniz

Yok hirbiri olmuyormu arada sızabilirseniz neti kısıtlı olmayan arkadaşınızın MAC & İP adresinden çıkın

Açık portlardan yola çıkın

Surf kullanın vs altarnatifler var.

Lateralis

Asistan
Reaksiyon puanı
1
USB ye Google Chrome`u kur ve sonrada Google Chrome dan ayarlar > New Incognito Window`u tikla.Bu sekilde internette surf yaptigin denizleri kimse bilmez ve gizli kalirsin.

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Benim çalıştığım yer bir kamu kuruluşu internet var ama giirlmiyor.

Kafam rahat. İşyerinde internetle ne işim olacak.

Zaten evde yeterince internetle içli dışlıyım.