21 Aralık 2007 #61 J Jemand Doçent Katılım 10 Temmuz 2007 Mesajlar 542 Reaksiyon puanı 3 Puanları 16 güselmis ben begendim
21 Aralık 2007 Konuyu başlatan #62 P peynirr Doçent Katılım 6 Kasım 2007 Mesajlar 811 Reaksiyon puanı 1 Puanları 0 güseldir tabi ben yaparımda kötü olurmu :*
21 Aralık 2007 #63 patrick Profesör Emektar Katılım 20 Eylül 2006 Mesajlar 2,369 Reaksiyon puanı 19 Puanları 0 peynirr dedi ki: Zibi$ dedi ki: peynirr dedi ki: yanlıslıkla zeytinden yasdım :* biz birasdan zeytinlen attaya cıkcas ;D gelen varmıı :* Genişletmek için tıkla ... beeen Genişletmek için tıkla ... bise uzak deilsen gel kıss yarın o kadın filminede gitces ;D ist avrupa yakasındayıs :* Genişletmek için tıkla ... filme gelirim ama yanına patlamış mısırda alırsan :* zibiş kıss değil ki irkek mannak şey
peynirr dedi ki: Zibi$ dedi ki: peynirr dedi ki: yanlıslıkla zeytinden yasdım :* biz birasdan zeytinlen attaya cıkcas ;D gelen varmıı :* Genişletmek için tıkla ... beeen Genişletmek için tıkla ... bise uzak deilsen gel kıss yarın o kadın filminede gitces ;D ist avrupa yakasındayıs :* Genişletmek için tıkla ... filme gelirim ama yanına patlamış mısırda alırsan :* zibiş kıss değil ki irkek mannak şey
24 Aralık 2007 Konuyu başlatan #64 P peynirr Doçent Katılım 6 Kasım 2007 Mesajlar 811 Reaksiyon puanı 1 Puanları 0 ben zibisi kız sandım :$ gidemedik filme :L gezelim dedik ... cıkardık daha dogrusu bütün gün gezdik ama ben bi .... anlamadım :^)
ben zibisi kız sandım :$ gidemedik filme :L gezelim dedik ... cıkardık daha dogrusu bütün gün gezdik ama ben bi .... anlamadım :^)