Passwords Active 1.3

Webkont

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tanıtım:
Passwords Active bir parola üretme programıdır. Bu program sayesinde kolay ve hızlı bir şekilde parolalar üretebilirsiniz. 9999 karaktere kadar 9999 parola üretebilir. Parola uzunluğunu istediğiniz zorlukta olmasını ayarlayabilirsiniz. Büyük A'dan Z'ye, küçük a'dan z'ye, sayı, diğer karakterler, özel karakterler, çok özel karakterler seçip uzunluk ve üretilecek miktarı belirledikten sonra 'Generate' tuşuna bastığınızda istediğiniz kadar parola üretebilirsiniz.

Özellikler:
# Profesyonelce parola üretimi gerçekleştirir.
# Çeşitli karakterleri destekler.
# Kolay arayüz.
# Üretilen parolaları kaydedebilir.
# Herhangi bir metin editöründe (Not Defteri gibi) parolaları inceleyebilir ve düzenleyebilirsiniz.
# Küçük boyutlu ama etkili.
# Büyük harf: A, B, C ...
# Küçük harf: a, b, c ...
# Sayı: 1, 2, 3 ...
# Sembol: @, =, - ...
# 9999 parola ve 9999 karakter uzunluğa kadar üretim yapabilir.

Programı 30 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Daha sonra kullanmak için satın almalısınız. Lisanslı fiyatı ise 14.95$'dır.

Download:
http://www.rnlogic.com/Software/Passwords-Active/Passwords-Active.zip

senol2985

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
soru şu bu program büyük dosyaalrı örng 10gb 3 gb gibi kaç saniyede şifreliyor ve açıyor

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu program şifrelemeye yaramıyor. wordlist yapmaya yarıyor sanırsam. ama free olanları da vardı galiba bunların. rar dosyalarında parola bulmak içn filan lazım oluyor.

Bedava Programlar / Ücretsiz Yazılımlar bölümünde 30 gün deneme sürümü biraz garip olsa da.. :) paylaşım için saol. :)

Webkont

Asistan
Reaksiyon puanı
0
internette birşeyin paralısı varsa , parasızıda vardır. Ben sadece geleneği bozmamak için full sürümünü paylaşmadım( zaten wareze girer) . Deneyin, memnun kalırsanız full sürümünü bulursunuz nette. Ama buna ne ben vesile olmak isterim, ne de SDN