Partition Magic hakkında sorum var

ae1907

Öğrenci
Katılım
25 Ocak 2007
Mesajlar
28
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Elimde 320 gb'lık bir external harddisk var %95'i dolu. Ancak ne yazıkki FAT32 formatında ve benim acilen NTFS formatına harddiski çevirmem gerekiyor. Ama benim verileri yedekleyecek başka yerim yok. Partition Magic'le verileri kaybetmeden formatlayabileceğimi duydum. Böyle bir şey mümkün mü acaba?
Bunu yapabilen başka bildiğiniz bir program var mı? İşletim sistemim Vista olduğundan Partition Magic çalışmıyor, ama XP'li bir sisteme bağlayıp bu işlemi gerçekleştirebilirim eğer böyle bir format mümkünse. Lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler.
 

KintaRo

Doçent
Katılım
11 Kasım 2006
Mesajlar
641
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18
Symantec'in sitesinde Partititon Magic 8.0 görülüyor halen fakat bir sitede Partition Magic 8.5 ve Vista uyumlu çıktı şeklinde bir ibare var. Ne kadar doğru bilmiyorum. İstersen deyebilirsin. Linki özelden veriyorum.
 

Acil Destek

Asistan
Katılım
31 Ocak 2009
Mesajlar
130
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Dos'a düştükten sonra;

convert sürücü adı:/fs:ntfs /v
 
Üst