• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Part-Time İş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aremood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aremood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar abilerim , kardeşlerim
Ben 9.Sınıf 14 yaşındayım.Yaklaşık 1 ay önce kendime bazı hedefler belirledim tabii bunlar içinde biraz para gerekiyor bu sebeple düşündüm taşındım çalışmaya karar verdim , birazda araştırdım.Fakat nerede çalışacağımı tam kestiremedim bir fikriniz varsa yazarsanız sevinirim. :)

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Benden sana tavsiye şimdi o parayla yapacakların büyük ihtimal çok da gerekli değil.Bu nedenle anlık zevkler dediğimiz şeyleri bırak.Ve lise için çok önemli olan 9 ve 10. sınıfı sağlam hallet.Bir de üstüne iki kuruşa çalışıp kendini heba etme.Ama yok dersin ki yazın tatilde dil kursuna katılacağım müzik veya ne bileyim herhangi dövüş sporuna gidip kendimi korumayı öğreneceğim kitap alıp kendimi geliştireceğim laptop alıp yazılım çalışacağım falan o zaman yine de sen bilirsin.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Merhabalar abilerim , kardeşlerim
Ben 9.Sınıf 14 yaşındayım.Yaklaşık 1 ay önce kendime bazı hedefler belirledim tabii bunlar içinde biraz para gerekiyor bu sebeple düşündüm taşındım çalışmaya karar verdim , birazda araştırdım.Fakat nerede çalışacağımı tam kestiremedim bir fikriniz varsa yazarsanız sevinirim. :)
Bilgisayarcı veya telefoncu bulursan iyi olur ama zor diyeyim ben sana.Onun haricinde yemek yerlerine falan gitme gerçekten yorarlar seni okula hiç vakit ayıramazsın.
Berber tarzı yerler olur belli günler için anlaşabilirsin yevmiye hesabı.Ya da işte terzi galan bulacaksın hiç olmadı ütü mutü yaparsın.Aklıma gelenler bunlar.
UYARI:Motokuryelik gibi bir aptallığa sakın bulaşma o yaşta.

Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Ben hazırlık okurken fotokopici de çalışmıştım. Hafta içi günlük 35, hafta sonu da 50 TL alırdım. Haftada 1 gün de iznim vardı çok yorucu değildi bu tarz işler bakmaya çalış mümkünse. 14 yaşında çalışman yasal olmayacağı için göz önünde bulunmayacağın işler.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,552
İnsan gençken en iyi gelecek yatırımı okumak oluyor sonrasında hayatında çok zorluk da yaşayabiliyor insan ama yeri geldiğinde müdür yeri geldiğinde patron - amir oluyor. Ve mutlu olabiliyor öbür türlü yani gençlik çağında okumaz, kafasını çalıştırmaz ise %90 bu devirde köle gibi çalışmak kalıyor seçenek olarak...

aremood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İnsan gençken en iyi gelecek yatırımı okumak oluyor sonrasında hayatında çok zorluk da yaşayabiliyor insan ama yeri geldiğinde müdür yeri geldiğinde patron - amir oluyor. Ve mutlu olabiliyor öbür türlü yani gençlik çağında okumaz, kafasını çalıştırmaz ise %90 bu devirde köle gibi çalışmak kalıyor seçenek olarak...
Okumıyacağımı söylemedim :)

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Bilgisayarcılarda çalışabilirsin format filan atarsın ben lise hayatım boyunca çalıştım günlük 15 lira para alıyordum oda yetiyordu bana