Fantoma
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 27
İlk sürümlerinde Pardus işletim sistemini yüklemiştim PC'ye. Ancak bir türlü Adsl modemi tanımadı. Aylarca forumunda gerekli kişilerle yazıştık. Ama çözüm bulunamadı. Ethernetli Adsl modemlerde çalışıyordu ama Ethernetsizlerde internete girilemiyordu. Geçenlerde CD'den kurulan son sürümünü çektim. Dizüstünde Ethernetli modemle bağlansam da yine bağlanamadım. BU da bir soğukluk yarattı açıkçası. Bilemem. Belki de ben beceremiyorum. Ama gerekli işlemler eksiksiz yapılınca neden bağlanmadım anlayamadım.
Benim merek ettiğim, Linux kökenli işletim sistemlerinde neden bir konsol sistemi kullanılıyor. Yani Windows'ta her şey tık tık işlerken, Linuxda bazı şeyler neden komutlarla olabiliyor? Bu Kernel'den mi kaynaklanıyor? Windows kadar neden kolay olamıyor?
Bilgilendirirseniz mutlu olurum.
Benim merek ettiğim, Linux kökenli işletim sistemlerinde neden bir konsol sistemi kullanılıyor. Yani Windows'ta her şey tık tık işlerken, Linuxda bazı şeyler neden komutlarla olabiliyor? Bu Kernel'den mi kaynaklanıyor? Windows kadar neden kolay olamıyor?
Bilgilendirirseniz mutlu olurum.