Pardus için e-dergi çıktı!

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Pardus'un yaygınlığını artırmak ve bilgi paylaşmak için kurulan Ozgurlukicin.com, e-dergisinin ilk sayısını çıkardı. Tek tıklamada ücretsiz indirin, Pardus'u yakından tanıyın..

Pardus gönüllülerinin buluşma noktası olan ve en başarılı özgür yazılım portallarından biri haline gelen www.ozgurlukicin.com, e-dergi projesini de hayata geçirdi. Nisan 2008 sayısı ile merhaba diyen e-dergide, Akın Ömeroğlu, Ali Işıngör, Ahmet Hiçyılmaz, Uğur Çetin, Server Acim, Seyit Gönenç Çalıcı, Mehmet İpek, Mirat Can Bayrak, Umut Pulat ve Hande Güner gibi önemli isimler bulunuyor. E-dergi, her ay güncellenerek okuyucularla buluşacak.

pardus_-edergi.jpg

Nisan 2008 Sayısının İçeriği

:: Pardus Google'da!
:: Pardus 2008 (Pardus 2008'e dair hiç görmediğiniz ekran görüntüleri!)
:: Paket Tanıtımları (Hydrogen, Boncuk, KGet)
:: Oyun İncelemesi (Urban Terror)

İndirin

:: E-dergiyi indirmek için buraya tıklayın.

:: Yeni sayıları takip etmek için bu adresi sık kullanılanlar listenize kaydetmeyi unutmayın.

:: E-dergiyi okumak için bilgisayarınızda PDF dosyalarını açabilen bir programa ihtiyacınız var. Aklınıza ilk gelen yazılım Adobe Reader olsa da bizim önerimiz Foxit Reader. İndirmek için buraya tıklayın.

:: E-dergiyi nasıl buldunuz? Bu başlık altında yazışalım.

Bilgi için: Özügrlük İçin
Yazan: Hakkı Alkan
SDN - http://shiftdelete.net

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
teşekkürler,paylaşımından dolayı,vakit bulsam pardus u kuracam ama birtürlü vakit bulamıyorum.... ^^

• Konuyu başlatan
  • Admin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
ilkercelik1990 dedi ki:
teşekkürler,paylaşımından dolayı,vakit bulsam pardus u kuracam ama birtürlü vakit bulamıyorum.... ^^

Kurmadan önce bu dergiyi incelemekte fayda olabilir. Bir de web sitesini tabii ki.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
300 dpi olanını indirdim çok güzel yapmışlar ellerine sağlık hazırlayanların. İçimdeki Linux canavarı uyanmaya başladı tekrar. Bakalım 2008 sürümünü merakla bekliyorum 2007.3'de umduğumu bulamamıştım. :( Haber için Teşekkürler Troy. ;)

• Konuyu başlatan
  • Admin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
1.1 MB'lık olan halini vermedim bilerek :) Kalitelisini indirelim.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Troy dedi ki:
1.1 MB'lık olan halini vermedim bilerek :) Kalitelisini indirelim.

Tabi ki SDN'ye kaliteli olan yakışır. B) :)

Pardus 2008'in %63'ü tamamlanmış daha bakalım nasıl olacak. Beklentim iyi yönde.
-LİNK-

dadas329

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En Hoşuma giden Yanı Türk Geliştiriciler Tarafında Geliştirilip Dünyada Söz Sahibi Olma Gayret ve Çabasıdır. Bir Türk Markasıdır. GEliştiricilerden Meren isimli abimizin bir konferansına katılmıştım. Çok Kaliteli bir işletim sistemi Tüm Ayrıntılarını Öğrenip Bende Kurmak istiyorum. Şuanda Zaten Deneme Amaçlı WMware üzerinden Dolaylı olarak Kullanıyorum..

Bu İlk Yazımdır. Vaktim Oldukca Yazmaya Devam Edeceğim..
Selametle..