• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Pardus hakkında?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan knightx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
en iyisi üzümü ye bağını sorma olur herhalde

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
tabi ya isin asli bu ,ne üzümü ? izmir cekirdeksiz üzüm ,"olsada yesek" :)

DebrisRat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 yıla yakın zamandan beri kullandıgım işletim sistemi eskiden ikincil sistemdi şimdi ise tek olarak kullanıyorum ve bizim cocukların yaptıgı işletim sistemi diye etrafta anlatmadık insan bırakmadım :)

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
202
2 yıla yakın zamandan beri kullandıgım işletim sistemi eskiden ikincil sistemdi şimdi ise tek olarak kullanıyorum ve bizim cocukların yaptıgı işletim sistemi diye etrafta anlatmadık insan bırakmadım :)
DebrisRat hoşgeldin. Nerelerdeydin yahu :)
Forumda da Pardus konusunda yardıma ihtiyacı olan çok arkadaş oluyor. Desteğini esirgeme. :)

DebrisRat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merak etme yahu neden gelmiyeyim. yukarıdaki bazı acıklamaları okudumda yinede bişiler karalamadan edemedim . :) gerçektende PARDUS bizim yerli dağıtımımız. Tamamı ile bizim tarafımızdan yazılmadı belki ama çekirdeği normal linux baz alındı fakat bu gune kadar ki hali incelendi duzenlene duzenlene en son kararlı olacak hale getirildi. yani anlayacagınız bizim sıfırdan ürettiğimiz olmasada kendimize ozgu olacak şekilde Temel Çekirdek üzerine yeniden inşaa edildiğini söyleyebilirim. :) ve Türkçe ve Türk kültürüne has yenilikler(ÇOMAR, PİSİ ve KAPTAN benim en çok sevdiğim ifadeler) ile duyuruldu. küçüklüğünü TUBİTAK ın dergileri ile geçiren birisi olarak en güvendiğim bilim kuruluşuna yine güvendim, ve en güvenli linux işletim sistemi dağıtımı olan PARDUS u seçtim. ve bundan oldukca memnunum. ayrıca PARDUS hakkına merak edilenleri Pardusun bireysel ve Kurumsal sürüm yöneticilerinin ağzından dinlemek isterseniz diye Size bu linki gönderiyorum : http://www.donanimhaber.com/Pardus_ekibi_merak_edilenleri_cevapliyor-17635.htm#
Bol PARDUS'lu Günler :)
Herkese Teşekkür Ederim :)