• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Pardus Hakkında Yardım

dört gözle bekliyorum dostum

---------- saat 02:46 eklendi ---------- önceki mesaj saat 02:45 eklenmişti ----------

bu arada şu an için kurmam gereken bi işletim sistemi tavsiyesi yaparmısın acaba ubuntu opensuse linuxmint arasında kaldım

kardeş gözlemlerime göre sen maymun iştahlısın
windows'a dönersin böyle gidersen
mandriva-pardus-opensuse gözü kapalı önerdiğim dağıtımlardır ancak hepsinin kullanımı farklıdır
her birini en azından 2 hafta kullanmalıydın ki çözebilesin.
ubuntu'da kal o zaman yapacak birşey yok :)

windows a dönmek istemiyorum bu isteğimi daha öncede belirtmiştim ayrıca maymun iştahlı değilim sadece bilgisayarıma en iyi sistemi kurmak istiyorum

yani benim kullanabileceğim kadar profesyonel ve çocuklarımın kullanabileceği kadar sade ve kolay

o zaman opensuse derdim. :)
sen yine de benim modifiyemi bekle, beğenmezsen orjinal opensuse'yi denersin

ok patron bende şu ara modifiye xp yapıyorum zaten can sıkıntısı işte

Maşallah açtığım konu kabarmış herneyse bazı arkadaşlar demiş bilişim öğrencisisin cd yazmayı bilmiyor musun ben zaten cd nasıl yazılır veya yakılır demedim sadece indirdiğimiz dosyarları cd ye mi çekicez sadece bunu dedim yorum atan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum özellikle Jea Merveye çok teşekkür ediyorum msnden sağolsun yardımını esirgemiyor sipariş ettim cd yi bekliyorum kurucam okulda bir bilgisayara kurdum güzel ve beğenildi okuldaki bilişim alanlarına cd yi dağıtıcam baya ş ilgi var hatta ilçeye kadar gitti neyse uzatmayayım inşallah pardusu kurduktan sonra Merve yardım eder. Linux a merhaba dicem yakında Pardus ile.

Ben teşekkür ederim Linux'u tercih ettiğin ve okulunda öyle bir projeyi başlattığın için. :) Bana anlattıkların gerçek olursa birçok arkadaşımız Pardus'la, dolayısıyla Linux'la tanışmış olacak. :)

İnşallah olucak Merve yardımların için çok teşekkür ederim :D