Pardus Hakkında Yardım

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
dört gözle bekliyorum dostum

---------- saat 02:46 eklendi ---------- önceki mesaj saat 02:45 eklenmişti ----------

bu arada şu an için kurmam gereken bi işletim sistemi tavsiyesi yaparmısın acaba ubuntu opensuse linuxmint arasında kaldım

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
pardon ama ben o cd leri sobada yaktım dün

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
kardeş gözlemlerime göre sen maymun iştahlısın
windows'a dönersin böyle gidersen
mandriva-pardus-opensuse gözü kapalı önerdiğim dağıtımlardır ancak hepsinin kullanımı farklıdır
her birini en azından 2 hafta kullanmalıydın ki çözebilesin.
ubuntu'da kal o zaman yapacak birşey yok :)

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
windows a dönmek istemiyorum bu isteğimi daha öncede belirtmiştim ayrıca maymun iştahlı değilim sadece bilgisayarıma en iyi sistemi kurmak istiyorum

yani benim kullanabileceğim kadar profesyonel ve çocuklarımın kullanabileceği kadar sade ve kolay

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
o zaman opensuse derdim. :)
sen yine de benim modifiyemi bekle, beğenmezsen orjinal opensuse'yi denersin

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
ok patron bende şu ara modifiye xp yapıyorum zaten can sıkıntısı işte

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Maşallah açtığım konu kabarmış herneyse bazı arkadaşlar demiş bilişim öğrencisisin cd yazmayı bilmiyor musun ben zaten cd nasıl yazılır veya yakılır demedim sadece indirdiğimiz dosyarları cd ye mi çekicez sadece bunu dedim yorum atan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum özellikle Jea Merveye çok teşekkür ediyorum msnden sağolsun yardımını esirgemiyor sipariş ettim cd yi bekliyorum kurucam okulda bir bilgisayara kurdum güzel ve beğenildi okuldaki bilişim alanlarına cd yi dağıtıcam baya ş ilgi var hatta ilçeye kadar gitti neyse uzatmayayım inşallah pardusu kurduktan sonra Merve yardım eder. Linux a merhaba dicem yakında Pardus ile.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ben teşekkür ederim Linux'u tercih ettiğin ve okulunda öyle bir projeyi başlattığın için. :) Bana anlattıkların gerçek olursa birçok arkadaşımız Pardus'la, dolayısıyla Linux'la tanışmış olacak. :)

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
İnşallah olucak Merve yardımların için çok teşekkür ederim :D