adsizjpg
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar Pardusun resmi sitesinden x32 ve x64 KDE sürümlerini indirdim. InfraRecorder ile bu x64 dosyasını dvd'ye çektim. Sıra geldi formata. Format atarken BIOS'tan 1th device: CDROM yapıyorum ama bir türlü format başlamıyor. Açılırken Boot from CD/DVD yazısı çıkıyor ve format başlamıyor bir süre sonra w7 açılıyor. Sebebi nedir, xp ve w7 cd/dvd'sini taktığımda yükleme için bir tuşa basın yazısını görebiliyorum ama pardus dvdsini gördürtemedim makineye.
İkinci olarak usb bellekten x32 KDE versiyonunu yüklemeyi denedim. Maalesef Usb-Hdd seçeneğini seçmeme rağmen formatı yine başlatamadım. (Diğer usb seçeneklerini seçtiğimde de aynısı oluyor).
Sizce bu sorunun çözümü nedir, nasıl atabilirim.
VMWare WorkStation programında da yapamadım pardus kurulumunu. - işareti çıkıyor ve öyle kalıyor.
İkinci olarak usb bellekten x32 KDE versiyonunu yüklemeyi denedim. Maalesef Usb-Hdd seçeneğini seçmeme rağmen formatı yine başlatamadım. (Diğer usb seçeneklerini seçtiğimde de aynısı oluyor).
Sizce bu sorunun çözümü nedir, nasıl atabilirim.
VMWare WorkStation programında da yapamadım pardus kurulumunu. - işareti çıkıyor ve öyle kalıyor.