Pardus 2011 beta

tarkankarabas

Asistan
Reaksiyon puanı
2
pardus iyidir iyiii :) ben açıkçası pardusun gelişim aşamasını epey yakın takip etmeye çalışıyorum. her ne kadar windows kullansamda pardusu çok beğeniyorum. her yeni sürüm çıktığında indirip kurarım ve bir kaç gün kullanırım. her seferinde gözle görülür şekilde daha iyiye gidiyor. eksikleri olabilir ki siz uzman kullanıcılar zaten daha iyi bilirsiniz. ancak her şeye rağmen katettiği mesafe türkiye gibi istikrarın olmadığı bir toplum için gayet iyidir. hiç kimse mükemmeli tek denemede bulamaz. herşey istikrar ile adım adım gelir.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
pardus iyidir iyiii :) ben açıkçası pardusun gelişim aşamasını epey yakın takip etmeye çalışıyorum. her ne kadar windows kullansamda pardusu çok beğeniyorum. her yeni sürüm çıktığında indirip kurarım ve bir kaç gün kullanırım. her seferinde gözle görülür şekilde daha iyiye gidiyor. eksikleri olabilir ki siz uzman kullanıcılar zaten daha iyi bilirsiniz. ancak her şeye rağmen katettiği mesafe türkiye gibi istikrarın olmadığı bir toplum için gayet iyidir. hiç kimse mükemmeli tek denemede bulamaz. herşey istikrar ile adım adım gelir.
Evet, Pardus güzel bir dağıtım. Fakat neden herkes "Bu bizim malımızdır." diye korumaz?

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bende kurmak istiyorum bunu ama hiç bir bilgim yok. win7 var onun yanına kurabilir miyim acaba ekran kartım ati sorun falan yaratır mı yardımcı olabilir misiniz. ve cd sini nasıl alabilirm.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Windows 7'nin yanına kurabilirsin.
Ekran Kartın ATI olabilir, fazla sorun yaşamazsın. Evde Radeon HD 3850 var ve bir sorunum yok şu an için.
AMD geç de olsa sürücüleri yayınlıyor. Önemli olan ATI'nin hangi modeli olduğudur.
Aşağıdaki adresten indirebilirsin.
http://www.ozgurlukicin.com/indir/

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
suan betasini yani 2011 kullaniyorum bendeki ati hd4870 ile her hangi bir sürücü sorunuyla karsilasmadim ama kisitli internete sahip olanlar icin önermiyorum cünki günlük güncelleme yayinlaniyor en azindan rc sürüme kadar sinirli internet kullanicilari neyle karsilascaklarini bilmeliler

ceddiguzel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben klasik yöntemle aştım o sorunu konsolda

su -
parola
#dolphin
dosya yöneticisini açıp etc dizinine girdim

resolv.conf dosyasında
nameserver 8.8.8.8
nameserver 8.8.4.4