Pardus 2011.1 Alageyik Çıktı!

sercangüler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Microsoft'a bu kadar bağlı kaldığımız birzamanda özellikle ki Türk'lerin çıkarmış olduğu bir işletim sistemine sahip çıkmak yardımcı olunmalı diye düşünütorum.Her ne sürümler yazılıyorsa yazılsın bizlerde birşeyler katabilmeli herkese taşın altına elini sokmalı

tolga3589

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Çakma pardustan ne beklenebilirdi ki... 2 3 şey düzeltilmiş bunun adınada alageyik değil olsa olsa ALAYGEYİK denir..Bu kadar bütce ayrılıyor ortaya çıkan sonuc hüsran utanç verici.. Yazık...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Çalışan disk ile kurulan'ı birleştimeyi hâlâ yapamadılar... Bence en büyük eksiklerinden birisi bu...

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ben linuxten çok da anlamam ama kurulan ve çalışan sistemin bir arada olması kullanıcıya birçok kolaylık sağlıyor.
İndirip şöyle bir baktım, paket yöneticisi çalışan cd'de çalışmıyor ama diğer dağıtımlarda(ubuntu, linux mint) çalışıyordu.
Resmi forumuna yazacaktım şöyle bir baktım son 6 ayın fikirlerine, çoğu dikkate bile alınmamış(gerçi saçmaları da vardı doğru) dikkate alınanlar ise pratikte uygulamaya geçirilmemiş. Ben de yazmaktan vazgeçtim ki zaten yazmışlardır.
Daha çok fırın ekmek yemesi lazım gibi geliyor bana.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
calisana eklenen dosyalari hdye kaydetme ozelligi koysalar bicok live(yasayan) cdye fark atabilirler bi acidan :P gerci knoppixte o var zaten ubuntu da da tuhaf yontemlerle eklenebiliyo :) ancak henuz cok stabil degiller. bu arada niye live(yasayan/canli) cd ye calisan diye bi ceviri yapmislar o da ilginc . :)