Pardus 2009 - Galeri

mcox

Asistan
Reaksiyon puanı
2
linux vistanın kopyası olur mu hiç..daha ortalıklarda vista yokken linux görsellik bakımından atını oynatıyordu piyasada..microsoftun şu anda yaptığı tek iş özgür yazılımların benzerini üretmek.

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
microsoftun şu anda yaptığı tek iş özgür yazılımların benzerini üretmek.

Kesinlikle...

Bu arada gidin compiz-fusion videoları aratın. Görsellik hangisinde iyi hangisi hangisini kopyalıyor öğrenin..

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Daha şimdi gördüm bu ne ya. Bir an Windows 7'a bakıyorum sandım. Harika olmuş bu. Okuldaki bir kaç bilgisayara kuracağım bunu görsünler Türk işletim sistemini..

Biber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pardus 2009 iso dosyasını 2. defa indirdim, boyutu 686 MB ve 8x hızında yazdırdım ve MD5 kontrolünü de yaptım:

ama bilgisayarı yeniden başlattığımda kurulum ekranını göremedim, açılışta tuşlara basınca bir işletim sistemi seçin diyor;fakat sadece win 7 var başka bi şey yok, yardımcı olursanız sevinirim... :helpsmilie:

shadowfax_07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pardus 2009 iso dosyasını 2. defa indirdim, boyutu 686 MB ve 8x hızında yazdırdım ve MD5 kontrolünü de yaptım:

ama bilgisayarı yeniden başlattığımda kurulum ekranını göremedim, açılışta tuşlara basınca bir işletim sistemi seçin diyor;fakat sadece win 7 var başka bi şey yok, yardımcı olursanız sevinirim... :helpsmilie:
Dosyayı indirirken ara bir program kullandın mı?(flash get vb.) Belki ondandır ayrıca ati 9.8 sürücüsüyle ubuntu 9.04 desteği getirdiğine göre onu kuracam.Pardus 2008.2 de 9.3 sürücüsü problem çıkarmıyo ama gel gör ki kde4 görselliğini merak ediyom bu yüzden 2008.2 ye kde4 kurdum ama bu sefer açılmadı:hammer: En azından ubuntuda idare edicez ses ve ekran kartı problemleri halledilene kadar

tony_almeida

Doçent
Reaksiyon puanı
4
eski bir söz vardır milletin ağzı torba değil ki büzesin
win7'ye benzemiş diyorlar
win98 zamanından beri kde var olan bir sistem
asıl microsoft macos ile kde'den çalıyor
bir de win7 nere kde nere
ben masaüstü dinamizmini kde ile gördüm, hayalimdeki masaüstünü

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
2007 den beridir pardus diyorum ;) windows benim icin sadece oyun konsolü islemcisi :) görsellik nedir pardus 2009 daha iyi anlatiyor ,tabi klimasi olupda klimain nasil calistigini bilmeyen ve camlarla idare eden cok insan vardir :)