yarışçı
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 9
pardusta tüm oyunları sorunsuz oynayacağımı bilsem gerisi beni ilgilendirmez
balıklama dalarım

balıklama dalarım

vatan millet sakarya
bi de oyunlar sorunsuz olsa yaa
(pardus)

...
 ...
Ya bırakın ankete gerek yokki adam gibi işletim sistemi olacak . Pardus resmen amatör
Şimdiye kadar gelmiş geçmiş en iyi işletim sistemi XP dir.
 aşağıdaki görüntülere bir bakın pardus mu xp mi karar verin. (aşağıdaki resimlerde kullanılan program compiz fusion'dur, ekran kartı driverı yüklendiği taktirde pardusta sorunsuz çalışmaktadır, üstelik tamamen ÜCRETSİZ!!!)
 aşağıdaki görüntülere bir bakın pardus mu xp mi karar verin. (aşağıdaki resimlerde kullanılan program compiz fusion'dur, ekran kartı driverı yüklendiği taktirde pardusta sorunsuz çalışmaktadır, üstelik tamamen ÜCRETSİZ!!!) 

bilgisayarla gerçekten sadece oyun için ilgilenmeyenler
mesela yazılım geliştiricilerin kullanabileceği güzel bir işletim sistemi pardus
bnce tek kötü tarafı windowsta oluşturduğumuz fat32 formatı altındaki dosyaları görememesi
Görebilio mu göremio mu pek emin deilim ama...
 ] vistaya gelınce bence daha cok fırın ekmek yemesı gereklı zaten oda bunun farkında ve suan windows 7 surumunu cıkarmakla mesgul durumda
] vistaya gelınce bence daha cok fırın ekmek yemesı gereklı zaten oda bunun farkında ve suan windows 7 surumunu cıkarmakla mesgul durumda lınux dağıtımlarındakı programların lisans dı tam surum du carttı curttu gıbı ınsanlıktan cıkma uygulmaları yok program kurmaktan ıncınmıs ısaret parmak zedelenmelerı yok
 lınux dağıtımlarındakı programların lisans dı tam surum du carttı curttu gıbı ınsanlıktan cıkma uygulmaları yok program kurmaktan ıncınmıs ısaret parmak zedelenmelerı yok [next next next eeee next ıste
 [next next next eeee next ıste gibi] lınux dağıtımlarında xp de acılabır sekılde dosya formatı olusturmak mevcut lafı cok uzattım sanırım ben sadece LINUX  dıyecektım ubuntu veya pardus olmus cokta onemlı değil....
 gibi] lınux dağıtımlarında xp de acılabır sekılde dosya formatı olusturmak mevcut lafı cok uzattım sanırım ben sadece LINUX  dıyecektım ubuntu veya pardus olmus cokta onemlı değil....
pardus kullanıcıları yardım pls pardus gta 4 nfs serisi metin2 gibi oyunları açarmı acil cvp ltfen
şimdiden teşekkürler...