- Reaksiyon puanı
- 3,247
Debian GNU/Linux altyapısını kullanarak oluşturulan açık kaynak kodlu Pardus; kurumsal ihtiyaçlar için tasarlanmış ürünleri de kapsayan bir işletim sistemidir.
TÜBİTAK ULAKBİM tarafından geliştirilmeye devam edilen Pardus işletim sisteminin 19.2 ara sürümü yayımlandı.
Not: Pardus 19.0 ve 19.1 yüklü sistemleri Pardus 19.2’ye yükseltmek için aşağıdaki komut ile güncellemeniz yeterli olacaktır,
Kod:
sudo apt update && sudo apt full-upgrade -yq
İlgili Bağlantılar
- Pardus 19.2 Sürüm Notları
- Pardus 19.2 Kurulum Kılavuzu
- Pardus Sürüm Yönetimi Takvimi
- Pardus 17’den Pardus 19’a yükseltme kılavuzu
Kaynak bağlantıları
![]()
Pardus 19.2 Yayımlandı!
TÜBİTAK ULAKBİM tarafından geliştirilmeye devam edilen Pardus işletim sisteminin 19.2 ara sürümü yayımlandı. Not: Pardus 19.0 ve 19.1 yüklü sistemleri Pardus 19.2’ye yükseltmek için aşağıdaki komut ile güncellemeniz yeterli olacaktır sudo apt update && sudo apt full-upgrade -yq ? Pardus 19.2...forum.pardus.org.tr
![]()
Pardus 19.2 Sürüm Notları
Pardus 19.2 Sürüm Notları Pardus 19.2 bir ara sürümdür. Yapılan değişiklikleri gözlemlemek için; Pardus 19 yüklü sisteminizi güncel tutmanız yeterlidir. sudo apt update && sudo apt full-upgrade -yq Başlıca Değişiklikler Pardus Paket Kurucu uygulaması Xfce,Gnome sürümlerinde yüklü ve öntanımlı...www.pardus.org.tr