Parçalı Fil Didier Drogba Twitter'ı Salladı

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
2n7mbeo.jpg

Galatasaray'ın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaştığı maçta Didier Drogba fırtınası esti. Sosyal medyada oyuncu hakkında ilginç yorumlar yapıldı.

Sarı kırmızılı takımın önemli transferi Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba, Akhisar maçının 63. dakikasında oyuna dahil oldu... Maça istekli başlayan yıldız oyuncu, oyuna girdikten 4 dakika sonra Galatasaray forması ile il golüne imza attı.

Fildişi Sahilli yıldız, 70. dakikada da Burak Yılmaz'ın attığı golü hazırlayan isim oldu...

TWITTER'DA DROGBA GEYİKLERİ

*35 Yaşında Bir Şey Yapamaz Diyenlere Bugün Sadece 20 Dakika'da Cevap Veren Adama; Didier Drogba Denir :)

*Drogba ciddi ciddi Galatasaray formasını giydi ve gol attı asist yaptı rüyada olmalıyım herhalde

*Eğer uslu birer çocuk olmazsanız Kadıköy'deki maça Drogba ve Sneijder'i getirmem siz de canlı canlı görememiş olursunuz!!!

*drogba'yi sneijder'i alin kadikoy'e gelin artik, boşverin fasulyeleri ;)

*belki abartıyorum da drogba sözleşme uzatsın karşim 1.5 sene az gelir gibi geliyor..

*Bugün en çok mutlu eden şey Drogba'nın o klasik gol sevincini Galatasaray formasıyla yaşamasıydı.

*O değilde Drogba golden sonra ellerini yana açarak koşuyo ya,kendi takımın için yapınca daha bi hoş oluyormuş :D

*YAŞASIN KRALL,YAŞASIN DROGBA,YAŞASIN GALATASARAY !

*Drogba abı adam kalıte

*Ayağının tozuyla Drogba... helal be :)

*evet o 34 yasinda olabilir ama biz ona drogba diyoruz :-):-)

Kaynak

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bunu söyleyenler şimdi ne diyorlar merak ediyorum. :D

Susturmaya devam... :cool:

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
yazık ridvan dilmen denen aciz adamda kendini nimetten sayıp drogba hakkında yorum yapıp aslında nasıl bir insan olduğunu kendi dili ile söyledi
iyişallah bu adamdan türk futbolcuları biraz nasiplenirler bir şeyler öğrenirler

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Ben bir kısım topluluğu susturmaktan bahsediyorum. Ama Rıdvan'da bunların içinde tabi. :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Gol sevinci adamı bitiyor zaten. :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
rıdvan susmamış ama dönmüş. :)

[SDNTV]http://ntvmsnbc.mncdn.net/NtvSpor/f7cc5d89-6346-465b-a827-dd990fdc3800.flv[/SDNTV]

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Rıdvan dilmen kendini yorumcu sanan rıdvan kendi kendine kapak yapmış

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında Drogba konusunda şüphesinin kalmadığını ifade etti.
Dilmen, Akhisar karşısında oyuna girip takımına galibiyeti getiren Drogba için, "Drogba konusunda şüphelerim var demiştim. Drogba bugün 'Rıdvan Hoca şüpheye gerek yok, ben futbolcunun feriştahıyım' dedi. Drogba konusunda acabalarimi askiya aldim." ifadelerini kullandı.

Ntvspor

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Senin ne olduğunu biliyoruz da, bari bilmeyene kendini rezil etme rıdvan :D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Rıdvan'ı izlemek ayrı bir keyif. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
martı manisa uçuşa geçti. :D
aynı performansı saraçoğlunda da gösterirse drogba efsaneler arasına girer bence

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sneijder ne yapıyor dediler dün yaptı yapacağını kendi pozisyonuna geçince. drogba da başkalarıyla karşılaştırılacak ortam oluşmasına bile izin vermedi :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Sadece yaşı 34 değilmiş.

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
futbol oynamaya istekli olunca yaş çok da önemli olmuyor :)