Parça değiştirecem yardım edin

kötüpclioyuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum ve çok yavaşladı artık parça değiştirmek istiyorum anakartım foxconn n15235 işlemci intel core 2 duo ekran kartı ve ramı değiştirmek istiyorum sebebi ise dota 2 oynamak için anakartın ve işlemcinin desteklediği parçalar varmı oyunu oynamam mümkünmü ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
oyunun sistem gereksinimleri

• MINIMUM:
    • Processor: Dual core from Intel or AMD at 2.8 GHz
    • Memory: 4 GB RAM
    • Graphics: nVidia GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeon HD2600/3600
    • DirectX: Version 9.0c
    • Network: Broadband Internet connection
    • Hard Drive: 8 GB available space
    • Sound Card: DirectX Compatible

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
İşlemci ve raminin tam marka modellerini yazar mısınız ?

Powersupplyninde marka modelini verirseniz iyi olur.

kötüpclioyuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işlemci intel core 2 duo e4500 ramımı bilmiyorum ama

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bilgisayar şuan yanımda değil bir tek bunları biliyorum diğer parçaları ancak yarın baktıkdan sonra söyleye bilirim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sadece ram ve ekran kartı değiştirerek dota 2 iyi oynamam mümkünmü peki bu şartlarda ?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741

kötüpclioyuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

kötüpclioyuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
229w güç gerekiyor PSU'nun detaylarını internette göremiyorum detaylı bilgi için fotoğrafını görmem lazım. Ama kesinlikle değiştirmeni öneririm.

modeli internette araştırdığımda 280 w güç verdiği yazıyodu. Ben mi yanlış bakmış olabilirim ?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
modeli internette araştırdığımda 280 w güç verdiği yazıyodu. Ben mi yanlış bakmış olabilirim ?

Evet ama 12v kanalına ne kadar güç veriyor o önemli ve kaç amper bunların hepsi önemli o yüzden foto atarsan daha sağlıklı bir karar veririz.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741

kötüpclioyuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

kötüpclioyuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ileride önerdiğiniz ekran kartı ve rama uygun işlemci anakart ve güç kaynağını değiştirmek istesem ve amd tabanlı olmasını istesem ne tür parçalar önerirsiniz

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
ileride önerdiğiniz ekran kartı ve rama uygun işlemci anakart ve güç kaynağını değiştirmek istesem ve amd tabanlı olmasını istesem ne tür parçalar önerirsiniz

İleride dolar düşer mi artar mı bilinmez. Almayı düşüneceğiniz zaman karar verirseniz daha iyi olur. Ama şimdi önermemi istiyorsanız işlemci güç kaynağı ve anakart için max. bütçe belirtmeniz lazım.

kötüpclioyuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İleride dolar düşer mi artar mı bilinmez. Almayı düşüneceğiniz zaman karar verirseniz daha iyi olur. Ama şimdi önermemi istiyorsanız işlemci güç kaynağı ve anakart için max. bütçe belirtmeniz lazım.

650 700 tl bir bütçe doların aynı kaldığını düşünrsek hangi parçaları önerirsiniz

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
650 700 tl bir bütçe doların aynı kaldığını düşünrsek hangi parçaları önerirsiniz

dL1r3BY.png

O zamana kadar dolar biraz daha düşer gt730 ile bunları tavsiye ederim.

kötüpclioyuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran kartı ve ramı değiştirdikden sonra monitör bana sorun çıkartırmı monitörle alakası varmı ? ve ben ekran kartı ve ram için önerdiğiniz parçalarla oyunlarda fps kaç olur değişiklik olurmu fpsde ?

kötüpclioyuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
cumartesi günü vatana gidip bu parçaları alıcam fakat oyun performansı olarak kaç fps de oynarım ? eğer bu parçaları vatanda bulamazsam yine 300 liraya eşdeğer parçalar önerirmisiniz ?

Vatana gidip almanıza gerek yok. İnternetten sipariş ile adresinize geliyor zaten. Far Cry 3 oyununu high'da kasmadan oynarsınız.

kötüpclioyuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vatana gidip almanıza gerek yok. İnternetten sipariş ile adresinize geliyor zaten. Far Cry 3 oyununu high'da kasmadan oynarsınız.

internetten satın alamıyorum. o yüzden vatana gitmem gerekiyor . ekran kartının performansının monitörle bir alakası varmı ?