Parça değiştircem yardım lütfenn

kötüpclioyuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 6 yıllık bir bilgisayarda daha iyi oyun performansı için parça değiştirmeyi düşünüyorum CS:Go Dota 2 LoL de kasmamasını istiyorum ve birazda iyi grafiklerde oynamak istiyorum . Ekran kartı ve ramı değiştireceğim 300-400 tl bütçem var mecbur kalırsam güç kaynağınıda değiştireceğim sisteme göre
anakartım: asus p5ld2-x/1333
işlemci : intel core 2 duo e45002 2.20 ghz
güç kaynağım : http://hizliresim.com/QRayjG

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Öncelikle güç kaynağını değiştirin güç kaynağınız çok kötü ve verimsiz. Bana kalırsa hiç masraf etmeyin yeni kasa toplayın işin içiden çıkamazsınız.

kötüpclioyuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle güç kaynağını değiştirin güç kaynağınız çok kötü ve verimsiz. Bana kalırsa hiç masraf etmeyin yeni kasa toplayın işin içiden çıkamazsınız.

güç kaynağı ekran kartı ve ramı değiştirerek daha iyi sonuç alamazmıyım

kötüpclioyuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İstiyorsanız yapın ama anakart biraz turşu. Bence masraf etmeyin ama karar sizin. Bütçeniz max. 400 tl imiş 3 bileşene 400 lira yetmez.
anakart ve işlemcinin desteklediği parçaları önerebilirmisiniz bide parça değiştirmeyip yeni kasa toplarsam söylediğim oyunları kaldırabilecek bir bilgisayar önerirmisiniz ve ne kadar bütçe ayırmam gerekir bu bilgisayara

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
anakart ve işlemcinin desteklediği parçaları önerebilirmisiniz bide parça değiştirmeyip yeni kasa toplarsam söylediğim oyunları kaldırabilecek bir bilgisayar önerirmisiniz ve ne kadar bütçe ayırmam gerekir bu bilgisayara

JfFMfj1.png

Bunu alırsanız belirttiğiniz oyunları ultrada kasmadan oynarsınız. İşlemcinin içindeki HD 8670 AMD APU oyunlarda sizi yüksek performanslara taşıyacaktır. Toplanacak en mantıklı sistem budur.

kötüpclioyuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
JfFMfj1.png

Bunu alırsanız belirttiğiniz oyunları ultrada kasmadan oynarsınız. İşlemcinin içindeki HD 8670 AMD APU oyunlarda sizi yüksek performanslara taşıyacaktır. Toplanacak en mantıklı sistem budur.
ekran kartı yokmu bu pcde yoksa benmi anlayamadım

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
ekran kartı yokmu bu pcde yoksa benmi anlayamadım

Ekran kartı yongası işlemcinin içindedir. Böylece veriyolu çok kısa olduğu için performansta üst düzeylere çıkabiliyorsunuz. Bu sistemle Battlefield 4 oyununu orta ayarda kasamadan oynayabiliyorsunuz.

Reaksiyon puanı
16,128
QRayjG.jpg

bunu yapanlar yapmaya utanmamışlar? o kasaya takan takmaya utanmamış mı? insan utanır biraz...

factorix19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim o Pc en az Bi 7-8 Yıllıktır. O zamanlara gore Doğaldır