Paraya kıydım GTA 5 aldım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekçi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Normalde internetten de alabilirdim ama pahalı diye almamıştım. Şimdi mağazada önümde görünce dayanamadım cebimdeki parayı bastım aldım. Şimdi düşünüyorum da acaba yanlış mı yaptım :) Oyunu açmadan önce buraya bir konu patlatayım dedim. Sevinç ile burukluk beraber sanki :)

Bir de xbox a yeni kol aldım teknosadan eski kolumun bir tuşu basmıyordu. Acaba diyorum eski kolu 1 hafta sonra tuşu basmıyor deyip teknosaya götürüp garantiden faydalanabilir miyim ? Eski kol olduğunu anlarlar mı ?

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Bence hiç bekletmeden keyfimi çıkarmaya başlamalısın :)

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
Normalde internetten de alabilirdim ama pahalı diye almamıştım. Şimdi mağazada önümde görünce dayanamadım cebimdeki parayı bastım aldım. Şimdi düşünüyorum da acaba yanlış mı yaptım :) Oyunu açmadan önce buraya bir konu patlatayım dedim. Sevinç ile burukluk beraber sanki :)

Bir de xbox a yeni kol aldım teknosadan eski kolumun bir tuşu basmıyordu. Acaba diyorum eski kolu 1 hafta sonra tuşu basmıyor deyip teknosaya götürüp garantiden faydalanabilir miyim ? Eski kol olduğunu anlarlar mı ?
bence anlarlar

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8

Oyunu almışsın aç oyna keyfini çıkart. Ve öyle yalan yanlış şeyler için kafanı yorma tabi ki anlarlar her ürünün bir seri numarası var öyle kolay mı sandın.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
İyi yapmışsın.
Ojrinal oyunlara destek vermek lazım ki oyunlar ilerlesin.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Orjinal oyun alıyorsun ve Teknosa yı kandırarak kolu mu değiştirsem diyorsun :D

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Eski kolu az miktar parayla tamir etdire bilirsiniz

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
oyunun parasını koldan çıkartmaya çalışıyosun sanki :devil:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Zaten gta yi oyle almakla kol gibi almis oldun bence artik kola falan ihtiyacin yok :D

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aynen he oyunu parasını koldan çıkaracak :D bu arada oynamaya başla bir an önce! :D

Akın Boşnak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kolu ucuza yaptirirsin. Gta v pc bekliyorum bende çıkar çıkmaz basicam parayi

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
daha 3-5 ayda anca gelir gta 5 .s benım pc de Normal ayarlarda kaldırır hiç kaldırmamasından iyidir gerçi :D

brhnsfrn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ah be kardesim. Gta 5in her surumu elimde mevcuttu. Torrentleyip atardim sana. Kismet degilmis

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Xbox i kirdirmadim düşünmüyorum da zaten.