Parasını verip insan öldürüyorlar Hostel filmi gibi

cihanakova

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Parasını verip insan öldürüyorlar
Parasını nereye harcayacağını bilemeyen zenginlerin yeni eğlencesi insan öldürmek. Günlüğü 6 bin dolara istedikleri kadar cinayet işliyorlar.Rusya'da okyanusa açılan lüks gemi şirketleri heyecan arayan zengin müşterilere Somali kıyılarında korsan avı fırsatı sunuyor.
KORSANLARIN SALDIRISINA UĞRAMAYI BEKLİYORLAR
Özel gemiler Somali'deki Cibuti'den Kenya'daki Mombasa'ya seyahat ediyor. Zengin müşteriler günde 5 bin 790 dolar ödeyerek, dünyanın en tehlikeli sularında dev tankerleri ve yolcu gemilerini rehin alan Somalili korsanların saldırısına uğramayı bekliyor.

Kaynak

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
yuh ya. eğlenceye bak. bu dünyanın çivisi çıkıyor. para insanı ne hale getiriyor ya rabbim.

as66

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Para yı nereye harcayacklarını şaşırmış mahluklar Allah akıl fikir versin ıslah eylesin.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Filmin bişeyden esinlenildigi belliydi

firat.tuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şerefsiz adamlar. korsanlar hiç değilse karnını doyurmak için korsanlık yapıyor
bunlar zevk için katil oluyor.
umarım bulurlar belalarını :S

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Heh işe bak Rusya'da boş boş duruyor biz biliyoruz Rusya mı bilmeyecek bu haberi gitsinler o şirketlerin ağzına... bak bakalım bir daha korsan avlattırabiliyon mu Allah belalarını versin.

cihanakova

Doçent
Reaksiyon puanı
3
son zamanlarda bazı ülkelerin gemilerini kaçırdılar, sinirlendirdiler o yüzden görmezden gelinebilirler. ama bu yapılan da insanlık suçu.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
eskiden filmlerde bile şaşkınlıkla karşılanan senaryolar artık gerçeğe dökülüyo hayret :/

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Umarım haber gerçek değildir. Eğer gerçekse bu tarihin gelmiş geçmiş en büyük insanlık suçlarından ve ayıplarından biridir. Para karşılığı sırf zevk için insan öldürmek, normal bir insanın yapabileceği bir iş değildir. Eğer böyle insanlar varsa da, yakalanıp gereken ceza verilmelidir. Aklıma bu insanları itlaf etmekten başka ceza da gelmiyor. Çünkü bıraksak bunlar dünyaya zarar vermeye yine devam edecektir. Hastalıklı genleri sonraki nesillerde de benzer hayvanlar ortaya çıkarabilecektir.

ethem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu olayların hepsinin kaynağı zaten para o somali li korsanlar parasız oldukları için o işi yapıyor o rus züppelerde parları olduğu için

avrasya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konu başlığını görünce tepem attı.dedim sdn forum benle dalgamı geciyo:)
bu filmi 3 gün önce arıyordum.adınıda bilmiyordum.izlemistim ama tekrar izlemek ve 2. sini izlemek istiyorum

ve 1 tam gün googlede aradım sağa sola sorusturdum.ismini bulamadım.daha sonra aksama doğru buldum indirdim:)demekki foruma konu acsam hemen adını sölicemişiniz:dil:

zenginler napsın hayattan zevk almıyorlar.canları ne istiyorsa bir emirle ayağına geliyor.kala kala insan canı kalıyor para ile alamadığı.onuda bu yolla tatmin ediyor.aynı sanatcılar gibi
eroinden yakalananı cinsiyet ve huy değiştireni.hep bu hayattan zevk alamama durumunun göstergesi.