'Paranormal Activity' geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan googlog
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
KONUYU MODLAR SİLSİNLER LÜTFEN.

Özel bir nedenden dolayı silinmesini istiyorum.

DorukC

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Boyle filmleri kacirmam geldigi gun gidecegim :)

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
ilginç bi filme benziyor

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
cidden şaka gibi :D belki de şaka?

Neresi şaka bunun :)

Ben orjinal dil izledim internetten bayağı gerdi beni gerçekten.Çekimler gerçeğe çok yakın olmuş o açıdan beğendim.Buda filmin gerilimini arttırmış.
Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum.Sinemada izler iseniz çok daha gerileceğinizden eminim.

Xasiork

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Filmi bir süredir takip ediyorum. İzleyenler The Blair Witch Project tadında bir film olduğubu söylüyor. 04 Aralık 2009 resmi tarihmi? IMDBde Türkiye gösterim tarihiyle ilgili bişey yazmıyor. Neyse eğer gerçekse geldiği gün en geç seansta izlicem filmi :)

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Filmi bir süredir takip ediyorum. İzleyenler The Blair Witch Project tadında bir film olduğubu söylüyor. 04 Aralık 2009 resmi tarihmi? IMDBde Türkiye gösterim tarihiyle ilgili bişey yazmıyor. Neyse eğer gerçekse geldiği gün en geç seansta izlicem filmi :)

4 Aralık sinemalar.com'da yazan tarih .

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
sinemada izlenmeli korkulmalı

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Sinemada izlemek gerek ama aralık 4 olunca evde izleyeceğimiz anlamına geliyor.

Laptop + creative x-fi sound blaster 5+1 harici ses kartı ve Logitech x540 5+1 ile sinema tadına izlerim ben :dirol:

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Sinemada izlemek gerek ama aralık 4 olunca evde izleyeceğimiz anlamına geliyor.

Laptop + creative x-fi sound blaster 5+1 harici ses kartı ve Logitech x540 5+1 ile sinema tadına izlerim ben :dirol:

Ben dizüstü ile idare ediyorum :) bazen kulaklıkla :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Vallahi bu ses kartı + ses sistemi ile idare etmenin ötesine geçiyorum ben :D

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Vallahi bu ses kartı + ses sistemi ile idare etmenin ötesine geçiyorum ben :D

Ya aslında masaüstüne bağlı varda onlarla uğraşmak istemiyorum.Direk dizüstünden izliyorum hep.

Sen bide koltuğa uzanırsın izlerken.LCD ya da PLAZMA yok mu ? :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Allah nasip ederse alırsın inşalah.Ama ona vereceğin o kadar para yerine sinemaya gitmek daha güzel olur bence.

Full HD olcak bi kere en azından 2000 Tl. Ama sinemaya da sürekli gidilmez, her film sinemada izlenmez :)

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Full HD olcak bi kere en azından 2000 Tl. Ama sinemaya da sürekli gidilmez, her film sinemada izlenmez :)

Orası öyle.Ben zaten her filmi izlemiyorum.Çok seçici davranırım film seçerken o kadar vakit ayıracağız.

Ama her zaman gidilmez tabii ki :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
O zaman hadi Full HD alalım.

Hemen cüzdanıma bakıyorum kaç liram var.

Hmmm. 5 tl.

Neyse 1995 lira kaldı :D

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
O zaman hadi Full HD alalım.

Hemen cüzdanıma bakıyorum kaç liram var.

Hmmm. 5 tl.

Neyse 1995 lira kaldı :D

Benden de fazla çıkmaz.Devletin verdiği kredileri pek çekmiyorum lazım olduğu kadar alıyorum Ziraat'ten :) Ama oda yetmez :)

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
gece yanlız başınıza izlememenizi tavsiye ediyorum bildiğiniz korku filmlerine hiç benzemiyor mala bağlıyor insan direkt haberiniz ola

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Paranormal Activity 2008 Slamdance Film Festivalinde gosterilince buyuk bir yanki yapmis ve DreamWorks filmin orjinal kopyalarini toplatmisti. Filmi festivalde izleyenlerin disinda bu gune kadar hic kimse gormemisti cunku DreamWorks sinema tarihinin en iyi pazarlamasina basliyacak, insanlar WOM (Word of Mouth) yoluyla bu filmi efsanelistirecekti. Cloverfield'den dahada basarili bir pazarlama ile herkes bu filmi yaklasik 3 senedir bekler oldu. Filmin orjinali 2007 yilinda cekilmis ve heryerden toplatilmisti. Hatta eksisozluk’de bile herkes ovuyor ve konusuyordu. Taaaki film gecen hafta oynamaya baslayincaya kadar.

DreamWorks 2008 yilinda Paranormal Activity'nin DVD sini Steven Spielberg'e izlemesi icin vermis fakat Spielberg filmi kendi evinde izlerken odasinin kapilari icerden kitlenmis ve disari cikamamisti. Sonunda cilingirci cagirarak odasindan cikan Steven Spielberg bunun uzerine DVD'yi cop torbasina koyarak DreamWorks'e geri vermisti ve evinden uzak tutmalarini istemisdi.

The Blair Witch Project filminden tam 10 yil sonra cekilen film dusuk butcesi ile ($15,000) ilk haftasinda 7M dolar yapmayi basardi! Paranormal Activity'nin iceriginden cok herkes filmin pazarlamasini konusuyor. Ilk defa bir filmin kendi sitesine giderek filmi 'DEMAND' etmeniz ve boylece size yakin sinemaya getirmeniz gerekti. Yani Paranormal Activity'e cevrenizden yeterli istek gelmediyse film o sinemada oynamiyacakti. Peki bunu nasil yaptilar? Paranormal Activity sitesine girip zip kodunuzu girmeniz ve DEMAND tusuna basmaniz gerekti. Boylece zip kodunuza gore bir istek hatirasi cikartildi ve film en cok DEMAND gelen yerlerde oynamaya basladi. Eger bu istekler 1 milyonu asarsada Paranormal Activity nation-wide oynamaya baslayacakti. Tabiki bu rakam 2 gunde asildi.

Filme gelince: Tam anlamiyla berbat ve cok yavas ilerleyen ayni zamanda gereksiz espirilerle dolu bir gerilim filmi. Gercekcilik The Blair Witch filmi kadar tutturulmus olsada filmdeki yavaslik insani bayiyor. Evet evde cok garip seyler oluyor ve sizi geriyor fakat kapi oynamasina yada avize sallanmasina korkucaksiniz gidin derim. Paranormal Activity'nin sadece son 1-2 sahnesi sizi korkutuyor. Bunun icin sinemaya gidilirmi? Kesinlikle hayir!

Film 'tavuk amerikalilara' korkunc fakat bizim Turk insanina korkunc gelmiyecektir. Sinemada degilde DVD'de izlenir. 10 uzerinden 3.

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
gece yanlız başınıza izlememenizi tavsiye ediyorum bildiğiniz korku filmlerine hiç benzemiyor mala bağlıyor insan direkt haberiniz ola

Bende şükrediyorum ki iyi ki gündüz izlemişim.Öyle olmasına rağmen evde tektim bide,insan vesveseye kaplıyor her an birşey çıkacakmış gibi oluyor ama salla bunları diyom vesvese sende saçmalama :) Fazla etkilemeden kovdum çok şükür :)

Paranormal Activity 2008 Slamdance Film Festivalinde gosterilince buyuk bir yanki yapmis ve DreamWorks filmin orjinal kopyalarini toplatmisti. Filmi festivalde izleyenlerin disinda bu gune kadar hic kimse gormemisti cunku DreamWorks sinema tarihinin en iyi pazarlamasina basliyacak, insanlar WOM (Word of Mouth) yoluyla bu filmi efsanelistirecekti. Cloverfield'den dahada basarili bir pazarlama ile herkes bu filmi yaklasik 3 senedir bekler oldu. Filmin orjinali 2007 yilinda cekilmis ve heryerden toplatilmisti. Hatta eksisozluk’de bile herkes ovuyor ve konusuyordu. Taaaki film gecen hafta oynamaya baslayincaya kadar.

DreamWorks 2008 yilinda Paranormal Activity'nin DVD sini Steven Spielberg'e izlemesi icin vermis fakat Spielberg filmi kendi evinde izlerken odasinin kapilari icerden kitlenmis ve disari cikamamisti. Sonunda cilingirci cagirarak odasindan cikan Steven Spielberg bunun uzerine DVD'yi cop torbasina koyarak DreamWorks'e geri vermisti ve evinden uzak tutmalarini istemisdi.

The Blair Witch Project filminden tam 10 yil sonra cekilen film dusuk butcesi ile ($15,000) ilk haftasinda 7M dolar yapmayi basardi! Paranormal Activity'nin iceriginden cok herkes filmin pazarlamasini konusuyor. Ilk defa bir filmin kendi sitesine giderek filmi 'DEMAND' etmeniz ve boylece size yakin sinemaya getirmeniz gerekti. Yani Paranormal Activity'e cevrenizden yeterli istek gelmediyse film o sinemada oynamiyacakti. Peki bunu nasil yaptilar? Paranormal Activity sitesine girip zip kodunuzu girmeniz ve DEMAND tusuna basmaniz gerekti. Boylece zip kodunuza gore bir istek hatirasi cikartildi ve film en cok DEMAND gelen yerlerde oynamaya basladi. Eger bu istekler 1 milyonu asarsada Paranormal Activity nation-wide oynamaya baslayacakti. Tabiki bu rakam 2 gunde asildi.

Filme gelince: Tam anlamiyla berbat ve cok yavas ilerleyen ayni zamanda gereksiz espirilerle dolu bir gerilim filmi. Gercekcilik The Blair Witch filmi kadar tutturulmus olsada filmdeki yavaslik insani bayiyor. Evet evde cok garip seyler oluyor ve sizi geriyor fakat kapi oynamasina yada avize sallanmasina korkucaksiniz gidin derim. Paranormal Activity'nin sadece son 1-2 sahnesi sizi korkutuyor. Bunun icin sinemaya gidilirmi? Kesinlikle hayir!

Film 'tavuk amerikalilara' korkunc fakat bizim Turk insanina korkunc gelmiyecektir. Sinemada degilde DVD'de izlenir. 10 uzerinden 3.

Filmi kestin biçtin :) Tabi herkesin zevki farklıdır.Ama bu bütçeyle olsun filmin kendisi ile olsun 3 çok düşük kalıyor.Ben 7.5 verirdim filme.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Filmi temin etme aşamasındayım zaten :D GEce biter izlerim :D

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
küçüklüğünde çok cin peri şeytan hikayeleri dinleyen birisinin bu filmden korkmaması mümkün değil hele hele yanlız izlemişse :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
küçüklüğünde çok cin peri şeytan hikayeleri dinleyen birisinin bu filmden korkmaması mümkün değil hele hele yanlız izlemişse :D

Pencere açılıyor farkında mısın? SAkın kapıyı açık bırakma. Hele aralıklı! Asla! :scared:

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
POWER ingilizce bile altyazı yoktu ben baktığımda yanlız indirdiğin torrent ise indirmen gereken Paranormal.Activity.Screener.XVID-IMAGiNE olsun diğerlerinin birçoğu fake