Paranoid Android + Gapps linki lazım LG G2 için.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Başlıkta da söylediğim gibi arkadaşlar. İnternette araştırdım da bulamadım. Bana Paranoid'in en güncel sürümünü ve Gapps linkini verebilirmisiniz? LG G2'ye uyumlu. :tongue:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Evet arkadaşlar biri yardımcı olabilirmi? İnternette araştırdımda Xda falan cıkıyor orda da nexus gösteriliyor yanlış rom indirip kurmak istemem. Bilgili biri yokmu?

Reaksiyon puanı
2,148
Sitesi bu, D802 yok bu da demektir ki official olarak çıkarmıyorlar. Elusive'in verdiği linktekini dene yalnız orada diyor ki boot edilebilmesi için Stock G2 Kitkat modemi kullanıyor olman lazım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Her geliştirilen ünlü romu denemek istiyorsan yani bu işlerle uğraşacaksan nexus kullanacaksın adamım boşuna demiyoruz, yoksa gm elıte yada g2 almasını bizde biliyoruz. :)

Xda'da g2 konusunu karıştır orda birisi port etmişse vardır yoksa şansına küs.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ama Elusivenin verdiği konuda Rom indire tıkladığımda D802'nin romu cıkıyor. Yani G2 için var? yüklemeyi denesem olurmu?

@mendocino @__kadıköyRAP__ ne diyorsunuz abi? Elusivenin verdiği sitede 802 içinde yazıyor. Aşamalarıda anlatıyor indir ınstall yap diyor :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Ya illaki vardır adamım ama resmi sürüm değil, adamın biri portlamıştır diyorum. Bu işlere çok meraklısın keşke nexus kullansaydın.
Hem o linkteki beta4, şuan resmi güncellemeyle gelen beta6. Yakında 7 olur haftalık güncelleniyor.

N8u1fBf.jpg

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sonra telefonu çöpe çıkarma bak. :P ben bulursam SlimKat yükleyeceğim. Yerinde olsam SlimKat araştırırım.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ya illaki vardır adamım ama resmi sürüm değil, adamın biri portlamıştır diyorum. Bu işlere çok meraklısın keşke nexus kullansaydın.
Hem o linkteki beta4, şuan resmi güncellemeyle gelen beta6. Yakında 7 olur haftalık güncelleniyor.

N8u1fBf.jpg

Lanet gelsin ya :D Zamanında ben bu işlerden zırnık anlamazdım ki yeni yeni merak salmaya başladım :D her neyse sağlık olsun. O zaman SlimKat araştırıyım biraz o zaman kadar da cm11 de takılırım :D

Sonra telefonu çöpe çıkarma bak. :P ben bulursam SlimKat yükleyeceğim. Yerinde olsam SlimKat araştırırım.

Araştır bende araştırıyorum :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Slimkat şuanda haftalık sürümler yayınlıyormuş. Stabil sürümü bekleyelim.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bilmiyorum içinde gapps dahilmi, değildir muhtemelen. 4.4.2 bütün romlarda aynı gappsı kullanabilirsin sorun olmaz.
yanlız gappsda güncellenmiş yukardaki resimde gördüğün gibi, son sürümü yükle istersen.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
bilmiyorum içinde gapps dahilmi, değildir muhtemelen. 4.4.2 bütün romlarda aynı gappsı kullanabilirsin sorun olmaz.
yanlız gappsda güncellenmiş yukardaki resimde gördüğün gibi, son sürümü yükle istersen.

Şimdi abi güncellenen gappsı nerden bulabilirim? zaten benim kullandığım gappsı öm ile sen vermiştin abi ben bulamadım demiştim bunuda sen verebilirmisin :D artık güncellemeleri senden alıcam :P

Bu arada rom 159MB yani içinde gapps olma ihtimali 0 :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hepsi googlenin adamım. İçinde olanlar olmayanlar altında yazıyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şimdi abi güncellenen gappsı nerden bulabilirim? zaten benim kullandığım gappsı öm ile sen vermiştin abi ben bulamadım demiştim bunuda sen verebilirmisin :D artık güncellemeleri senden alıcam :P

Bu arada rom 159MB yani içinde gapps olma ihtimali 0 :D

O sürüm haftalık. Yani hatalar olabilir. Stabil'i çıkana kadar bekliyorum ben.
Bu arada galaxy s'e yüklediğim slimkat minimal gapps de uyar sanırım. Hatta minimal tavsiye ederim. En sade gapps çünkü.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
O sürüm haftalık. Yani hatalar olabilir. Stabil'i çıkana kadar bekliyorum ben.
Bu arada galaxy s'e yüklediğim slimkat minimal gapps de uyar sanırım. Hatta minimal tavsiye ederim. En sade gapps çünkü.

Googlenin stock gappsını yükledim şu anda telefon açıldı yaklaşık 10 dakikadır playstoreden uygulamaları falan indiriyor. Diyecek bişi bulamıyorum. İnanılmaz hızlı kısaca canavar canavar. Şimdiye kadar hiç bir hata ile karşılaşmadım. CM11de google play store durduruldu tarzı hatalar alıyordum, ekran dönmüyordu. Oyunlarda ekranı sağ sola yatırınca algılamıyordu. Nightliy sürümünü yükledikten sonra ekran algılamama düzeldi ama play store düzelmemişti. Her neyse SlimKat king üstüne tanımıyorum artık :D:D bence yükle yemişim stabil sürümünü bundan stabilimi var :D:D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
her yüklediğin rom kral daha iyisini görmedim diyorsun :) neler var adamım neler

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Söylemesem ruhun mu duyardı sanki. Havanı yerim. :D

Reaksiyon puanı
2,148
slimroms güzel ben de slimbean kullandım uzun süre s3 de satmasam hala devam ederdim

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
slimroms güzel ben de slimbean kullandım uzun süre s3 de satmasam hala devam ederdim

Sen güzel diyorsan Ali abi o zaman güzeldir :)

Cmdeki hataların hiç birine rastlamadım. Ona göre cok daha stabil. Ayriyetten herşey küçülmüş cok hoşuma gitti. Yani ikonlar yazılar ekran hepsi küçülmüş. Ekran çözünürlüğü yüksetmiş gibi oldu. 1000 Çözünürlükte oyun oynarken 1900 Çözünürlüğe geçmiş gibi bişi oldu bu :D