- Reaksiyon puanı
- 17,394

Paramparça 37. bölümde Cihana gözaltı şoku! İşte Paramparça yeni bölümde yaşanacaklar.
Paramparça dizisini 19 Ekim Pazartesi ekrana gelecek olan 37. bölümünün fragmanı yayınlandı.
Ekranların en fazla izlenen dizilerinden olan Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkayanın başrollerinde oynadığı Paramparçada işler daha da fazla karışıyor. Cihanın düşmanı olan Barış Falayın canlandırdığı Harun karakterinin gelmesiyle Cihanın tüm işleri alt üst oluyor.

Cihanın şirketlerinde polis ve maliye incelemesi yapılırken, Cihan da yeni bölümde gözaltına alınıyor. Harunun planlarıyla ihaleleri alamayan, mali krize giren Cihanın evi işyeri ve şirketleri mali polis baskınına uğruyor. Cihan ve Dilaranın yaşadığı yalı da polisler tarafından aranıyor.
PARAMPARÇA 37. BÖLÜM FRAGMANI
[video=youtube;OkwIcSP_G10]https://www.youtube.com/watch?v=OkwIcSP_G10[/video]
Cihan ve Gülseren için yeni bir hayat
Dilaranın boşanma isteğiyle sarsılan Cihan, daha önce Asla boşanmayacağım diyen Dilaradaki bu ani değişikliğin sebebini merak eder. Gülseren ise Dilaranın bu kararından kendisini sorumlu tutar. Cihan ve Gülseren için artık yepyeni bir hayat başlar.
Harun, planını adım adım ilerletiyor
Cihanı bitirmek için kurguladığı intikam planını adım adım ilerleten Harun, bu kez Rahmi Beye çengel atar. Rahmi Beyi kolaylıkla tuzağına düşüren Harunun yeni hedefi yine aileden biridir. Öte yandan Cihanın cephesinde işler iyice sarpa sarar. Şirketteki maliye denetimi Cihanın sonu gibi görünmektedir.
Hazalın foyası ortaya çıkıyor mu?
Yürüyebildiğini herkesten gizleyen Hazalı yakalayan Keriman, gizlice çektiği görüntülerle Hazalı tehdit eder. Hazal ise Kerimandan gelecek tehlikeyi anlamış, bir dediğini iki etmemektedir. Hazalın foyasının ortaya çıkması an meseledir ve kimse, hırsızlık kısmını hesaba katmamıştır.
Kaynak