Paramparça’da Cihan kötü sona yaklaşıyor

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
PARAMPAR%C3%87A-C%C4%B0HAN-ERKAN-PETEKKAYA.jpg

Paramparça 37. bölümde Cihan’a gözaltı şoku! İşte Paramparça yeni bölümde yaşanacaklar.

Paramparça dizisini 19 Ekim Pazartesi ekrana gelecek olan 37. bölümünün fragmanı yayınlandı.

Ekranların en fazla izlenen dizilerinden olan Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’nın başrollerinde oynadığı Paramparça’da işler daha da fazla karışıyor. Cihan’ın düşmanı olan Barış Falay’ın canlandırdığı Harun karakterinin gelmesiyle Cihan’ın tüm işleri alt üst oluyor.

parampar%C3%A7a-37.jpg

Cihan’ın şirketlerinde polis ve maliye incelemesi yapılırken, Cihan da yeni bölümde gözaltına alınıyor. Harun’un planlarıyla ihaleleri alamayan, mali krize giren Cihan’ın evi işyeri ve şirketleri mali polis baskınına uğruyor. Cihan ve Dilara’nın yaşadığı yalı da polisler tarafından aranıyor.

PARAMPARÇA 37. BÖLÜM FRAGMANI
[video=youtube;OkwIcSP_G10]https://www.youtube.com/watch?v=OkwIcSP_G10[/video]

Cihan ve Gülseren için yeni bir hayat
Dilara’nın boşanma isteğiyle sarsılan Cihan, daha önce “Asla boşanmayacağım” diyen Dilara’daki bu ani değişikliğin sebebini merak eder. Gülseren ise Dilara’nın bu kararından kendisini sorumlu tutar. Cihan ve Gülseren için artık yepyeni bir hayat başlar.

Harun, planını adım adım ilerletiyor
Cihan’ı bitirmek için kurguladığı intikam planını adım adım ilerleten Harun, bu kez Rahmi Bey’e çengel atar. Rahmi Bey’i kolaylıkla tuzağına düşüren Harun’un yeni hedefi yine aileden biridir. Öte yandan Cihan’ın cephesinde işler iyice sarpa sarar. Şirketteki maliye denetimi Cihan’ın sonu gibi görünmektedir.

Hazal’ın foyası ortaya çıkıyor mu?
Yürüyebildiğini herkesten gizleyen Hazal’ı yakalayan Keriman, gizlice çektiği görüntülerle Hazal’ı tehdit eder. Hazal ise Keriman’dan gelecek tehlikeyi anlamış, bir dediğini iki etmemektedir. Hazal’ın foyasının ortaya çıkması an meseledir ve kimse, hırsızlık kısmını hesaba katmamıştır.

Kaynak

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Kaliteli bir dizi imkanım oldukça takip ediyorum, çok sürükleyici.